- Член од
- 25 мај 2012
- Мислења
- 14
- Поени од реакции
- 11
Од кога следиш ракомет?
Odamna sledam rakomet

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од кога следиш ракомет?
Нема ти што да мислиш за Вардар, ако сте толку јаки на рамниште на Киелце лесно ќе ги поминете и квалифиакциите, нема од што да стравуваш![]()
Ти си гордоста наша, те сакааааааамOdamna sledam rakometpirat vo dusa do kraj na mojot zivot
Ти си гордоста наша, те сакааааааам
Оплоди ме <3hahaha se razbira gordosta e da se bide pirat e zadovolstvo pogotovo koga si del od metalurf fala ti![]()
Премногу срамежливо го почнаа овај проект МЕТЛА...и создавањето на нова екипа....
Сепак Металург стана голем клуб минатите сезони и не доликува јавноста да дознава за сите новости во и околу екипата од индијански портали како ЕКИПА,ПРЕС 24 итн...![]()
Сепак не личи на голем клуб вака да се дознаваат вестите,Ракчевиќ прво да објавува дека е избркан,па дури после клубот да потврдува....И јас истово го мислев, ама на веб страната имаат една „секција“ прашања и одговори, па имаа одговорено дека во овој момент приказната не е целосно комплетирана за да биде објавена. Исто пишуваат дека Велко Маркоски и Јоноски не добиле откази, а исто одговориле дека целта на Металург е да биде македонски Загреб.
Мала информација:
Годината кога Пецакот заедно со Бранче беа дел од Вардар, Пирати имаа транс на Кале со зборовите:
"Ангеловски,Алушевски,Пецаковски-Сите гомна водат во Вардар".....
![]()
Ги нема Хамбургер, YES!
Ама јас сум пак за Купот на ЕХФ, чим се прави ремонт на екипа купот е право место да се играат нови играчи и некои од малдинската школа.
Ја ко што разбрав фуксе и хамбург меѓу себе ќе решаваат кој да игра на вајлд кард турниров.
Што ќе му дојде исто говно различно паковање.![]()
Ќе играат со Фуксе плеј оф меч кој од нив ќе оди директно.