Фан клуб - РК Металург

Најпрофесионална екипа до сега што постоела во Македонија. Европски квалитетна. Пред неколку недели реков солидна но сега веќе е квалитетна. Браво.

Не знам за вас, али зпо мене Наумче е мен оф д меч :)

п.с Да не знае некој од колку почнува втората утакмица?

Oд 7 Монпеље-Хамбург. На собраниски.

На она шпанцине да им е*ем све женско у фамилија. Копилиња усрани!
Каков ќејф ми се напрае на крај што ги избушија!!

Се осети дупката од неиграњето на Велко во одбрана,ама покрија Додер и Козлина колку толку.

Од прво изгледаше дека ќе изгуби Металург зошто почнаа со многу грешки,и губеа константно,едно време и со 4 разлика,ама после се собраа,искористија кај 20 мин. едно нивно исклучување и изедначија.После Наумче реши да ги буши ! Станиќ цела утакмица на ниво,овој човек со ниедни пари на светот не може да се купи. :cuc: Вугринец,што ти значи искуство и во одбрана и во напад,дури и Георгиевски игра осетно подобро ради него сезонава.
Браво за Металург,покажаа психошока стабилнсот,добро сите освен Лино,тој на секое исклучување лекции им држеше,еднаш му влезе на Георгиевски скоро и да го замава :pos: Ѕвер е стариот.

Следни Ст Петерзбург,се освен победа дома за нас ќе биде неуспех,во одличен ритам играме и мора да се продолжи вака. (y)

Во знак на протест да бев како Чевларот нема да играв со 6 играчи до крајот..ионака цело полувреме игравме со 5 па и на крајот се навикнаа нашите момци едноставно сеедно му беше:D..каква победа секоја чест за МЕталург..и најмногу ќеф ми се направи заради тренерот нивни што рипаше на секој нивни постигнат гол и судиите кои фалеше уште тие да играат за нив за да не победат..ама то е нека си го закачат по еднаш сосе сите од домашната екипа и нека му вратат убаво во Шпанија...

Убедливо најдобар тим во Македонија во сите натпреварувања. БРАВО ЗА МЕТАЛУРГ. Бев на натпреварот и со гордост го носев Македонското знаме на грбот.

Се уиграле овие Металург упм..Ќе биде тешко со нив во нашава лига :cautious: ае честито победа

Лино ќе ги затепаше Георгиевски и Миркуловски. :pos:
Ама така треба, се знае, мора дисциплина во тимот, многу глупо исклучување направи Георгиевски иако не беше за 2 минути, сепак кога гледа дека свират се живо и диво не треба да го граба така. Се на се, одлична победа на Металург и веќе сме во топ 16 фазата, дома овакви шугави тимови има да бидат изгазени, сем Киелце, тие ни се најголемиот конкурент. Металург и дефинитивно ќе се бори за првото место во групата, да се надеваме дека ќе успееме да дојдеме до него.

Е сега не знам дали ке се најде уште некој да бара нови крила во Металург па и репрезентација Гоце и Дејан се фантастични во последно време.

Убедливо најдобар тим во Македонија во сите натпреварувања. БРАВО ЗА МЕТАЛУРГ. Бев на натпреварот и со гордост го носев Македонското знаме на грбот.
Во Данска беше?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom