naumdb
Кајгана Менаџер!!!
- Член од
- 5 јуни 2007
- Мислења
- 9.016
- Поени од реакции
- 5.681
Не се 400.000 евра за плата, тука веројатно е и трансферот.Дали е ова најплатениот ракометар до сега во Македонија?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се 400.000 евра за плата, тука веројатно е и трансферот.Дали е ова најплатениот ракометар до сега во Македонија?
А на Вардар која е?Добро, трансфер политиката на Металург е "ослабни го Вардар" ?
А на Вардар која е?..
Па ја не глеам проблемот да е во Металург, ги укривувам тие од Вардар Про.Врска неам, за Металург ме интересира. Нешто што у континуитет се случува последниве неколку сезони.
Па ја не глеам проблемот да е во Металург, ги укривувам тие од Вардар Про.
Овие првите си имаат средства си пазаруваат, и неможи тоа никој да им го забрани. Вардар кога глеа дека играчите одат во Металург, треба нешто да превземи.
Еден ден и тоа ќе заврши.
А што може Вардар да превземе ? Очигледно е дека Михајло не е толку глуп за да фрла ненормални пари за играчи. Михајло може троши ама тие играчи што ги плаќа скоро сите играат. А што е со тие на Минчо, најголем дел греат клупа или па ни тоа не прават. Може ги зима за у публика да ги стаи, да може да ја напуни тоа шталата у Автокоманда.... Не е уште официјално излеа, ама ако е вистина преминувањето на Додер у Металург незнам што збор да употребам за да ја отсликам неписменоста и нелогичноста на тој потег. ....Па ја не глеам проблемот да е во Металург, ги укривувам тие од Вардар Про.
Овие првите си имаат средства си пазаруваат, и неможи тоа никој да им го забрани. Вардар кога глеа дека играчите одат во Металург, треба нешто да превземи.
Еден ден и тоа ќе заврши.
Зошто вештачко дерби?Јас да сум на местото на михајло и да имам пари сега би вложил во пелистер, ако треба све странци ќе купам само да го откинат на металург. Па да видат дали ќе зимаат бодови во битола. Нормало и вардар да биде квалитетен ама да има вистинско дерби вардар - пелистер а не ова вештачко што напривија со пари и со судии освоени титули.