Фан клуб - РК Металург

катастрофа, многу ме разочараа ... каква предност прокоцкаа

Ајде пички сега сите да дојдете и колективно да ми го задудлате пенисов. Хахаха педерчлиња си ги собравте знамињата на полувреме а не ни навиваме ние организирано.
А тој мајмунот што се симна на терен дса го плукне дечкото што собира топки во секое време нека ми се јави да видиме што маж е.
СЕГА ЈАСНО ВИ Е?
ЈАСНО ВИ Е ДЕКА НИ СО СУДСИИ НЕМОЖЕ ДА НЕ ТЕПАТЕ?

ДЕКА СЕКОГАШ ЌЕ СИ ОСТАНЕТЕ ЕДНА ЕБАНА НУЛА?

Пушете...

хахах
миљарди да потроши минчо пак ќе останите малски клуб вардар со 50 навивачи ве победи и со два пати по мал буџет ама со срце а овие ѕвездите кај чичо лино пред некоја годинаја да играа ракомет ќе играа во клуб кој ќе беше на 4-5 место во лигата освен намуче и станич и на моменти миркуловски сите други се скапо платени тркала !
Брат не зафркавај денес ги утепавме бе се виде кој е бренд а кој е маалски клуб 70% публиката беше за Вардар денес ,а инаку не знам од која причина пирати си ги собраа двете коцки (пошо ударниот трансапрент е кај нас ) а пеат на комбат не постоите и после не биле циркуз греотилца и да не заборавам БЕКСТЕЈЏЏЏЏЏ!

Поздрав лигуши !
Такви лиглиња од играчи да ги имам у тим на клоци би ги избркал одма. Тој Миркуловски рака нејќеше да му пружи на Столе по завршување на утакмица. Срамота !
Да не праиме муабет за потезите на Козлина и Сраниќ. Наумче веќе навикнавме да го гледаме у такво издание. ( ваљда не му е нешо сериозна повредата треба за репрезентација да игра му ебам ушите )
И како после сељаци да не ве вика човек.... Да си ги пикнете у гз и судиите и парите на Минчо и ушите на Наумче ! ;)

Поздрав лигуши !
Да си ги пикнете у гз и судиите и парите на Минчо и ушите на Наумче ! ;)
И ти ја претера сега,ај првите две и ќе се најде на некој што му збира,али и ова третово тешко.Никој нема толкав шупак :D

Абе не сте нормални... :pos:
Тешко ли се повреди Наумче?

а да се прекрсти во Фан Клуб Вардар бр.2 ова а?????
КАДЕ СТЕ ПИЧКИЦИИИИИИИИИ???????????????????????????????????
ЗАШТО ЌУТИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,ЗАШТО ЌУТИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ??????????

Е бе Лино,Лино оди отепај се.....
Тотално ја изгуби контролата врз тактиката и текот на играта....
Изгледа кешот шо го лапаш кај чика Минчо ти го помати умот.....и многу пари не се на арно...:pos:
Втор пат губи утакмица на ист начин,на длабока одбрана 6-0,тој игра со Миркуловски...:гик:Браво бе Лино....па со Јоноски да играше во напад,гарантирам дека ќе беше поефикасен нападот на Металург.....
Па кај ќе оди тој кутриот Миркуловски?го искасапија...
Ова треба да биди поука и за репката,доста веќе со таа квази тактика со два ниски бека.....не пијат мастило другите екипи,веќе ја прочитаа тактиката....
Речиси цело второ полувреме не дадоа гол од надвор,се чека Мојсо со 187 да шутира:eek: ,ако не беа пеналите ни 4 гола нема да даде9сите во прво полувреме).....
Џабе Козлина,џабе Марковиќ,(ама бекови посебно Козлина,нека оди нека растовара камиони подобро,и така има раце само за тоа,џабе срка преку 10К по месец....:D)....па остај ги тие да шутираат подобро,отколку да се вртиш околу зона како куче пред касапница...бековите служат како пикери,изглеа Козлина го гледа како Рутенка кој една сезона играше во Сиудад Реал како пикер....:D
На 2 разлика имаш 6 минути играч плус,и даваш само еден гол....:pos:
Е па на здравје бричењето....
За играта со маркер,тотално прамашување.....досега неам видено некој тренер на важни утакмици да применува ваква тактика...:гик:чика Лино и се е можно....
Ете ја разликата и кај замина победата...:D
Лино е пионер во оваа тактика,си јаде 2,3 парчиња без врска...секоја чест:Dефект,дали едвај даде 1 гол со оваа тактика...браво....:)
И Вујо на времето се глупираше со оваа тактика,виде нема ефект се откажа...
Да не го тупам,сите видоа шо се случуваше....
Нека оди сега Лино малку во Хрватска нека одмори малку на море,многу нервен ми е накако,го поти кошулчето,се гледа дека полека го губи осетот за ракомет...
Нека си земи едно моливче и нека запишува играчи во тефтерчето,зошто со оваа селекција на играчи со само еден вистински бек шутер(Марковиќ),една вистинска звезда во тимот(Мојсо),еден екстра голман кој е пред заминување и 15 играчи кои пополнуваат место на клупа не тера далеку во Европа...
За тие пари шо ги дава Минчо и просечен тренер ќе создадеше екстра екипа,екипа на која нема да и се случи цело полувреме да не даде гол од 9 метри....:)

Секоја ти чест за анализите.Едвај чекам после секоја утакмица некој твој подолг пост да го читам......озбилно :cuc:

Иначе тоа со маркерот му идеше добро со Хрватска на ЕП 2010 во Австрија.Тогаш не прими ниту еден гол, ако памтам добро,а нападот не трпеше со играч помалку.
Е сега Лино кога е будала и тоа да го прави кога има 7 играчи на терен,кога не брка резултат тоа е друга работа.Па маме му ебам,ај кога има исклучување и брка резултат,али при водство и без исклучување во прво полувреме маркер да става.........е тоа е дебилизам.
Сега се појасно и појасно ми станува зашто и покрај се што постигна си замина од клупата на Хрватска.....

Брат не зафркавај денес ги утепавме бе се виде кој е бренд а кој е маалски клуб 70% публиката беше за Вардар денес ,а инаку не знам од која причина пирати си ги собраа двете коцки (пошо ударниот трансапрент е кај нас ) а пеат на комбат не постоите и после не биле циркуз греотилца и да не заборавам БЕКСТЕЈЏЏЏЏЏ!

Mi go trgnale postot ligushite od backstage vcera so im go pisav , izglea kamerata im se rasipala :D

Mi go trgnale postot ligushite od backstage vcera so im go pisav , izglea kamerata im se rasipala :D
Абе ја како што разбрав на Марија и се слошило во второто полувреме и најверојатно нема да има репортажа од утакмицата :pos:

Абе ја како што разбрав на Марија и се слошило во второто полувреме и најверојатно нема да има репортажа од утакмицата :pos:

Auu loso, greota , epa od pokolnata atmosfera izglea sto ja sozdadoa fanovite na metalurg , ke da e do toa :D

Куп е куп. Важна е лигата,ќе правиме муабет во Сабота. :sneaky:

Куп е куп. Важна е лигата,ќе правиме муабет во Сабота. :sneaky:

Такви муабети ќе терате сега?
Не стварно, Куп не Куп со толкави вложувања, такви играчи, најдобар светски голман, Металург треба да не знае за пораз против Вардар. А не да губи трофеи од нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom