Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат не зафркавај денес ги утепавме бе се виде кој е бренд а кој е маалски клуб 70% публиката беше за Вардар денес ,а инаку не знам од која причина пирати си ги собраа двете коцки (пошо ударниот трансапрент е кај нас ) а пеат на комбат не постоите и после не биле циркуз греотилца и да не заборавам БЕКСТЕЈЏЏЏЏЏ!хахах
миљарди да потроши минчо пак ќе останите малски клуб вардар со 50 навивачи ве победи и со два пати по мал буџет ама со срце а овие ѕвездите кај чичо лино пред некоја годинаја да играа ракомет ќе играа во клуб кој ќе беше на 4-5 место во лигата освен намуче и станич и на моменти миркуловски сите други се скапо платени тркала !
И ти ја претера сега,ај првите две и ќе се најде на некој што му збира,али и ова третово тешко.Никој нема толкав шупакПоздрав лигуши !
Да си ги пикнете у гз и судиите и парите на Минчо и ушите на Наумче !![]()
Секоја ти чест за анализите.Едвај чекам после секоја утакмица некој твој подолг пост да го читам......озбилно..........
Брат не зафркавај денес ги утепавме бе се виде кој е бренд а кој е маалски клуб 70% публиката беше за Вардар денес ,а инаку не знам од која причина пирати си ги собраа двете коцки (пошо ударниот трансапрент е кај нас ) а пеат на комбат не постоите и после не биле циркуз греотилца и да не заборавам БЕКСТЕЈЏЏЏЏЏ!
Абе ја како што разбрав на Марија и се слошило во второто полувреме и најверојатно нема да има репортажа од утакмицатаMi go trgnale postot ligushite od backstage vcera so im go pisav , izglea kamerata im se rasipala![]()
Абе ја како што разбрав на Марија и се слошило во второто полувреме и најверојатно нема да има репортажа од утакмицата![]()
Куп е куп. Важна е лигата,ќе правиме муабет во Сабота.![]()