Фан клуб - РК Металург

А што всушност се случи, не успеав да разберам зошто настана инцидентот?
Тргнаа да се пресметаат неколку навивачи на двата тима токму позади камерите на мтв шо се, у тој пролазот... мислам се изневираа комитите шо го удрија со паричка на комшијата на сајбер... тоа педерастичното створење...

Тргнаа да се пресметаат неколку навивачи на двата тима токму позади камерите на мтв шо се, у тој пролазот... мислам се изневираа комитите шо го удрија со паричка на комшијата на сајбер... тоа педерастичното створење...
Не ми го вреѓај комшијата бе ало :icon_mrgr:
Да те поправам само, немаше Комити во салата туку обични фанови и тук-таму по некој член на Комити...

Не ми го вреѓај комшијата бе ало :icon_mrgr:
Да те поправам само, немаше Комити во салата туку обични фанови и тук-таму по некој член на Комити...
Ко пoјава е стварно гејска, не заприметив досега... сите женски фанови околу мене му укажаја на тоа... :) Сега дали е така ти си знаеш. И ај честитај титула. :)

Ко пoјава е стварно гејска, не заприметив досега... сите женски фанови околу мене му укажаја на тоа... :) Сега дали е така ти си знаеш. И ај честитај титула. :)
Честитки на кого ? :D
Немој не ме радуј дека Металург има навијачи ......... :ROFLMAO:

Види на претходна страна, фер сум јас :icon_mrgr:
Може сум нервозен за време на мечевите, ама на крај секогаш ферски си честитам :)

Онда само Борац од Бања Лука има на цел балкан........
Можеме да се правиме паметни со денови, но тоа е реалноста. РК Вардар нема достојна поддршка на трибина оваа година и смешно е неговите навивачи да ги исмејуваат навивачите на Металург.

Можеме да се правиме паметни со денови, но тоа е реалноста. РК Вардар нема достојна поддршка на трибина оваа година и смешно е неговите навивачи да ги исмејуваат навивачите на Металург.
Општо ракометот освен во ЛШ нема некоја поддршка на трибините.
А да навивавме 1000 души на дерби како лани боље ќе беше ?
Не ми се свиѓа ни мене таа одлука,но и вака Вардар и во Автокоманда има добар дел од салата што навива за него.Металург на Кале има само 50-60 дечиња Пирати.......
Него првиот пост ми беше само заебанција да видам дали некој ќе се фати да го цитира.Факт е дека меѓу скопјани Вардар има повеќе симпатии,е сега тоа што и во СЕХА секоја утакмица по 200-250 души во просек имаше тоа е друга работа.Не ми се свиѓа мене одлуката да не се иде веќе организирано да се навива за РК,али тоа е.Тоа и те како ќе повлечеше повеќе публика,што Комити со група,а и самата група многу повеќе ги промовира утакмиците него ли самите клубови ( и РК и ФК).
Металург мора да признаам лека полека си ствара некоја база на навивачи.Да се отворат повеќе кон целиот град,а не само да го фураат како клуб од Автокоманда може и повеќе навивачи ќе имаа.Вака само тие од другите градови што се дојдени во Скопјево и тие што ама баш никогаш не биле за Вардар имаат симпатии кон нив.........уште 6-7 години на ова ниво може и ќе соберат некоја поголема база на фанови.Сега за сега целото спортско друштво Вардар има убедливо најголема поддршка и симпатии меѓу скопјаните,вклучувајќи го и ракометниот клуб.

Честито титула од Септември уште две засилувања и ете ги во четврт финале во ЛШ!
--- надополнето: 27 април 2012 во 12:28 ---
Станич 17 одбрани

Дарко дефинитивно ќе ни кидне од тимот изгледа.

Честито титула од Септември уште две засилувања и ете ги во четврт финале во ЛШ!
--- надополнето: 27 април 2012 во 12:28 ---
Станич 17 одбрани

Јас мислам финале (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom