Фан клуб - РК Металург

Дајте линк,негде на нет да се гледа.
Код:
http://www.lshunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=66221&tid=214103&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=327

Иначе Станиќ слабо брани на овој меч, топка нема фатено, мада играчите на Хамбург шутираат од чисти ситуации..

Код:
http://www.lshunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=66221&tid=214103&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=327

Иначе Станиќ слабо брани на овој меч, топка нема фатено, мада играчите на Хамбург шутираат од чисти ситуации..
Најдов,сепак фала.
А голманите стварно ништо не фатија,барем од кога почнав да ја гледам.

Код:

Не брани слабо, такви шутеви не се фаќаат... како што пиша, шутираат од чисти ситуации. Пичињата у одбрана НИ ЕДЕН фаул не направија, ги оставаат да шутираат кога сакаат, како сакаат..

Бтв, ако добро ме служи меморијава, нели имавме еден опасен играч Мираковски.. зошто не игра сега, да не е повреден? :tapp:

Абе они отишле у Германија со бело знаме, на екскурзија.. кур не им чуе, а ја тука ќе се нервирам за нив.. ццц!

Не брани слабо, такви шутеви не се фаќаат... како што пиша, шутираат од чисти ситуации. Пичињата у одбрана НИ ЕДЕН фаул не направија, ги оставаат да шутираат кога сакаат, како сакаат..

Бтв, ако добро ме служи меморијава, нели имавме еден опасен играч Мираковски.. зошто не игра сега, да не е повреден? :tapp:
Миркуловски, Мираковски е кошаркар.
Не ја гледам утакмицата, ама мислам дека премногу барате. Абе со Германски тимови нема заебанција...

Миркуловски, Мираковски е кошаркар.
Не ја гледам утакмицата, ама мислам дека премногу барате. Абе со Германски тимови нема заебанција...
Да де, Миркуловски. :D
Па не барам да победат, барам малце барем да покажат желба за играње, да се борат.. барем 3 фаули да направат. И да не изгубат со +10. Мислам дека не барам многу.

Наум, знам дека игра.. ама исто ко да не игра.

Реално пораз под 10 разлика е успех за Металург. Тоа е реалноста наша, уште сме назад зад европските екипи, но од година во година се напредува..

Со ваква слаба игра успех ќе биде да се дојде под -8.Но сепак тие имаа доста грешки а и Станиќ во второво се разбрана.

Сепак второво полувреме личеше на нешто пред се поради одбраните на Станиќ,а нападот беше слаб во текот на целиот натпревар,пеналите подобра страна од минатите два натпревара...се на се и не така лош резултат.Одиме на победа против Висла.

7 разлика со Хамбург е одличен резултат.За жал само последните 5 минути стигнав да ги гледам,но резултатот е од прилика ок.Само ме нервираа што швабите едно исто им играа цело време и 10 пати на пикер сами беа.
ХСВ е екипа со најголем буџет на светот,екипа која е шампион на Германија.Дувњак,Вори,Лацковиќ,Жил,Хенс........ против играчи како можеш да очекуваш некој успех.Малку се екипите кои што можат да се носат со нив.........

Манасков одигра одлично со оглед на тоа колку имаше прилика за шут .. Од другите некако сум разочаран од Мојсо Миркуловски Ракчевиќ се надевам дека на наредните натпревари играта се подобри ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom