Фан клуб - РК Металург

Член од
14 март 2010
Мислења
16.945
Поени од реакции
16.269
Дајте линк,негде на нет да се гледа.
Код:
http://www.lshunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=66221&tid=214103&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=327

Иначе Станиќ слабо брани на овој меч, топка нема фатено, мада играчите на Хамбург шутираат од чисти ситуации..

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.092
Код:
http://www.lshunter.tv/index.php?option=com_lsh&view=lsh&event_id=66221&tid=214103&channel=0&tmpl=component&layout=popup&Itemid=327
Иначе Станиќ слабо брани на овој меч, топка нема фатено, мада играчите на Хамбург шутираат од чисти ситуации..
Најдов,сепак фала.
А голманите стварно ништо не фатија,барем од кога почнав да ја гледам.

S

schtrafzenigger

Гостин
Код:
Не брани слабо, такви шутеви не се фаќаат... како што пиша, шутираат од чисти ситуации. Пичињата у одбрана НИ ЕДЕН фаул не направија, ги оставаат да шутираат кога сакаат, како сакаат..

Бтв, ако добро ме служи меморијава, нели имавме еден опасен играч Мираковски.. зошто не игра сега, да не е повреден? :tapp:

Абе они отишле у Германија со бело знаме, на екскурзија.. кур не им чуе, а ја тука ќе се нервирам за нив.. ццц!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301
Не брани слабо, такви шутеви не се фаќаат... како што пиша, шутираат од чисти ситуации. Пичињата у одбрана НИ ЕДЕН фаул не направија, ги оставаат да шутираат кога сакаат, како сакаат..

Бтв, ако добро ме служи меморијава, нели имавме еден опасен играч Мираковски.. зошто не игра сега, да не е повреден? :tapp:
Миркуловски, Мираковски е кошаркар.
Не ја гледам утакмицата, ама мислам дека премногу барате. Абе со Германски тимови нема заебанција...

S

schtrafzenigger

Гостин
Миркуловски, Мираковски е кошаркар.
Не ја гледам утакмицата, ама мислам дека премногу барате. Абе со Германски тимови нема заебанција...
Да де, Миркуловски. :D
Па не барам да победат, барам малце барем да покажат желба за играње, да се борат.. барем 3 фаули да направат. И да не изгубат со +10. Мислам дека не барам многу.

Наум, знам дека игра.. ама исто ко да не игра.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.945
Поени од реакции
16.269
Реално пораз под 10 разлика е успех за Металург. Тоа е реалноста наша, уште сме назад зад европските екипи, но од година во година се напредува..

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Со ваква слаба игра успех ќе биде да се дојде под -8.Но сепак тие имаа доста грешки а и Станиќ во второво се разбрана.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Сепак второво полувреме личеше на нешто пред се поради одбраните на Станиќ,а нападот беше слаб во текот на целиот натпревар,пеналите подобра страна од минатите два натпревара...се на се и не така лош резултат.Одиме на победа против Висла.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
7 разлика со Хамбург е одличен резултат.За жал само последните 5 минути стигнав да ги гледам,но резултатот е од прилика ок.Само ме нервираа што швабите едно исто им играа цело време и 10 пати на пикер сами беа.
ХСВ е екипа со најголем буџет на светот,екипа која е шампион на Германија.Дувњак,Вори,Лацковиќ,Жил,Хенс........ против играчи како можеш да очекуваш некој успех.Малку се екипите кои што можат да се носат со нив.........

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Манасков одигра одлично со оглед на тоа колку имаше прилика за шут .. Од другите некако сум разочаран од Мојсо Миркуловски Ракчевиќ се надевам дека на наредните натпревари играта се подобри ...

Kajgana Shop

На врв Bottom