Фан клуб - РК Металург

Е јбг и јас денес научив дека кога славам победа треба да отидам во фан клубот на противникот и да ги отерам у пм.:D
Или можеби повеќе си се израдувал што изгубил Металург отколку што освоил твојот тим СЕХА.:P
Па во последниве години не сме толку силни за да славиме многу победи, морав да си ја искористам можноста кога веќе неможев да бидам во Загреб :icon_mrgr:
А во финале игравме со вас, сигурно немаше да пишам во фан клуб Овче Поле :)
Се гледаме во четврток, се надевам ќе дојдам и до карта :icon_mrgr:

Ова мислам со Босна беше, и тоа при крајот си заминаа пирати... пошо водеа Металург миљион разлика. :) Инаку нека каже од автокомандосите дали има карти у продажба за дербито со Вардар?
:pos: :pos: :cuc:

Жестока битка ќе биде за титулата. Очекувам бар приближно интересни да се дуелите како пред 2-3 сезони.
Иако ве тепавме у СЕХА, сепак мала предност ви давам вас. И да прашам, дефинитивно утакмицата се игра у среда ? Пошо читав негде као ја преместиле за у четврток... :/

Па во последниве години не сме толку силни за да славиме многу победи, морав да си ја искористам можноста кога веќе неможев да бидам во Загреб :icon_mrgr:
А во финале игравме со вас, сигурно немаше да пишам во фан клуб Овче Поле :)
Се гледаме во четврток, се надевам ќе дојдам и до карта :icon_mrgr:
Си ја испразни душичката.:)
Ако не дојдеш до карта ќе те внесам ја, не се секирај.;)

DracevoTheCity Во четврток е утакмицата од 18:30.

Ај ти се напрај ќефот сеа а?? :icon_mrgr:

Инаку земав карти прее, со мали потешкотии. xD
Па нема да лажам ако речам, дека не ми е мило ако навистина си оди :D
Ипак тоа би бил голем плус за мојот тим :icon_mrgr:

Има уште карти во билетарата?

Па нема да лажам ако речам, дека не ми е мило ако навистина си оди :D
Ипак тоа би бил голем плус за мојот тим :icon_mrgr:

Има уште карти во билетарата?
Билетарата не работи. Внатре влезе едно другарче, и у една од канцелариите имало некој шо имал карти, го испрашал да се убеди дека не е за Вардар случајно, и му дал. Сега дали какви малверзации праат со картите незнам, ти си по тие конспираси работи, ќе откриеш. :)

Билетарата не работи. Внатре влезе едно другарче, и у една од канцелариите имало некој шо имал карти, го испрашал да се убеди дека не е за Вардар случајно, и му дал. Сега дали какви малверзации праат со картите незнам, ти си по тие конспираси работи, ќе откриеш. :)
Па чим една година влегов со Пирати, секаква малверзација е возможна :pos:
Ќе се обидам да најдам карти ако не, ТВ навивање :icon_mrgr:

Кога ќе бидат пуштени картите у продажба ( тие што ќе останат бар )? Пред натпреварот ли ? За утакмицата у СЕХА успеав некако да купам од билетарата, сега не ми се верува. Да не се акам за џабе до автокоманда ако не сум на работа.....

Да ви честитам победа во женска конкуренција, да не брбљате после не сум бил фер :icon_mrgr:
Се надевам утре на добра утакмица, и пред се рамноправно судење :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom