Најјако е шо никој не презема одговорност....
Управата(ако ја има)си пушта своја приказна,правеле напори...

Кои напори бре,да бевте мажи да признаете
ЛУЃЕ,ВАКА И ВАКА Е РАБОТАТА НЕАМЕ ПАРИ НЕ ОЧЕКУВАЈТЕ НИШТО ОД НАСЕ СЕЗОНАВА И КРАЈ...
Наместо тоа,Левче си праеше филмој дека ќе освојува ЛШ....видовме шо бидна...
Минчо е во илегала одамна,си вика
АКО НЕ СУМ ЈАС ВО КЛУБОТ НЕМА НИ ДА ИМА КЛУБ,класично лицемерие и Македонски простотилак,,,,
Лино сеуште продава демагогија и се фали за успесите(Ок е ,никој не ти ги негира успесите,ама во вакви моменти треба да се свртиш кон иднината,а не шо било минатите сезони,колкав буџет си имал,колку пати си влегол во ТОП8)....
Заборава и тој каков однос имаше кон играчите,како урлаше на утакмица и колку играчи донесе во тимот пред да ги погоди оние вистинските....
И најјако шо е,вика
АБЕ ЌЕ ОСТАНАМ ЈАС ДО КРАЈ ВО КЛУБОТ,И ПОКРАЈ СЕ(освен ако не се јави некој друг клуб)

Има грижа на совест зошто беше платен небаре Валеро Ривера е(за Македонски услови)

и сега демек лојален му бил на клубот.......
Играчите се најзаебани во случајот,и луѓето шо си купија сезонски карти..
Не го добија тоа шо им беше ветено,не се тие криви,дел беа избркани како партали како Ракчевиќ,Станиќ,другите не ни стигнаа да земат плата....
А староседелците не се криви шо си ги бараат ветените плати,никој не му е крив на Левче шо ветуваа толкави плати,шо ветуваше брда и долини,и наместо тој како претседател да сноси одговорност тој се фали како
БИЛ НАЈЛОЈАЛЕН МЕТАЛУРГ ЗАЕДНО СО ЖУТИ...
Мора да се признае дека клубот имаше страшна кампања и маркетинг и успеа да собере салам луѓе зад себе,ама како и се во Македонија се беше кратко...
Кај нас публиката,сака нон стоп екипата да е јака,е ако сакате ака преселете се во Шпанија и бодрете ја Барселона во ракомет,тие секогаш се јаки....

Каква трагикомедија излезе цела оваа приказна,поука дека не треба многу да скокаш,сепак Македонија е ова,овде не е сигурно дали газдата ќе го дочека наредниот понделник без да му извршат упад во фирмата,без да му побараат да финансира кампања...

И луѓето чекаат спорт да имало...

Државата си еба мајката,до спорт му е дојдено на некој...