Фан клуб - РК Металург

@Geordie Boy
Еве уште еднаш ќе ти го избришам постот, оти не верувам некого да го интересира што тоа напишал некој навивач искомплексиран од Лино и неговите изјави.

@Geordie Boy
Еве уште еднаш ќе ти го избришам постот, оти не верувам некого да го интересира што тоа напишал некој навивач искомплексиран од Лино и неговите изјави.
Хахахха, не знам кој е искомплексиран од Вардар штом нон стоп вергла едно те исто и пере мозоци на заостанатиов народ што живее у државава!

Дали искрено мислиш дека со младинци може да стигне до осмина/четврт финале? И зашто сте против странци,не е екипата репрезентација па е грев да има странци.Млади да,али прво за СЕХа на тренинг па кого биде биде.
Реално без странски топ врвни ракометари ништо не се прави,дома и нема некој бог знае квалитет,да не летиме у облаци безпотребно.
Па навивачите на Металург го форсираат тој глуп муабет.

Извинете вака за оф топикот, ако сака некој да ми објасни каква е процедурата на купикартизасе ако ја купам картата онлајн на кој начин и како ќе ја добијам пошо од Струмица сум и не ми се исплаќа да доаѓам за 2 карти само до СК...

Извинете вака за оф топикот, ако сака некој да ми објасни каква е процедурата на купикартизасе ако ја купам картата онлајн на кој начин и како ќе ја добијам пошо од Струмица сум и не ми се исплаќа да доаѓам за 2 карти само до СК...
Па салон на ONE нема ли во Струмица?
Таму се продаваат карти.

Можиш да си купиш преку интернет, само треба да имаш акаунт на купи карти за се и електронска картичка од некоја банка( нормално со потребните пари на неа :)). Потоа кога ќе ги пуштат картите во продажба, ќе си одбериш за Металург и кој седишта ги сакаш и уште неколку полиња од картичката и на крајот ако е успешно добиваш потврда и некојси бар кодови кои треба потоа да ги испечатиш на лист и со тој лист да ги земиш картите од некое од продажните места на ККЗС , а мислам дека можи да ги земиш и на денот на натпреварот од Борис Трајкоски( препорачливо да појдиш малку порано). Види на страната од ККЗС каков тип на картичка треба да имаш( Виза , маестро .....)
П.С. За жал во право си овој муабет на темата за ракомет е офтопик ;)

Можиш да си купиш преку интернет, само треба да имаш акаунт на купи карти за се и електронска картичка од некоја банка( нормално со потребните пари на неа :)). Потоа кога ќе ги пуштат картите во продажба, ќе си одбериш за Металург и кој седишта ги сакаш и уште неколку полиња од картичката и на крајот ако е успешно добиваш потврда и некојси бар кодови кои треба потоа да ги испечатиш на лист и со тој лист да ги земиш картите од некое од продажните места на ККЗС , а мислам дека можи да ги земиш и на денот на натпреварот од Борис Трајкоски( препорачливо да појдиш малку порано). Види на страната од ККЗС каков тип на картичка треба да имаш( Виза , маестро .....)
П.С. За жал во право си овој муабет на темата за ракомет е офтопик ;)
Фала другар многу!! Инаку нема да е лошо Жарко Марковиќ да го вратат следната сезона и онака Хамбург е пред распаѓање :D

ауу Вук Борозан, деснучар од над 2 метра со страшно јак и прецизен шут, играч што на Металург му фали со години :)

Ах не ги бива без Атман и Вугринец:( Кеџо иди кучи!
Кога Кеџо е камен на десен бек ете ти го резултатот.2/7 има за шут.Металург нека се збогува со фанл 4.

Конечно со оваа Сеха завршивме.. во последните натпревари ми идеа на живци со овие порази од аматерски екипи, требаше сепак оваа утакмица да ја добиеме пред се зашто се играше во Скопје.. да им го отежневме патот на овие Белорусиве.
Мешков ја сакаа повеќе победата од нас.. излегоа по спремни и буквално го реализираа секој напад, одбраната ни беше тиња на оваа утакмица, Кеџо е големо дрво.. во одбраната врши колку толку работа ама во нападот е жива катастрофа.
Крилата слабо ги користевме, само незнам со кој памет му се дозволи на Манасков да шутира пенал, голманот се фрли пред време на десната страна и Манасков шутна на истата страна..
Борозан не одржуваше во вториот дел со одлични удари од 9 метри, неможевме да организираме ниту една акција.
Повредите се зголемија се надевам дека нема да е ништо по сериозно со Георгиевски и Циндриќ и ќе бидат фит со Колдинг, некако паднавме со играта.. црни мисли ми се шетаат во главата дека од Колдинг ќе доживееме дебакл.

стварно Борозан нема да може да игра во лига на шампиони ?

Нема да може да игра.

Ама какви бекови откри за во иднина Лино секоја му чест :cuc: Само уште еден левак и заедно со Нелоски,Талески,М.Манасков,Костоски,Пешевски и браќата Маџовски иднината е светла. (y)

Еве кој сака да ги ѕирне младите

Нема да може да игра.

Ама какви бекови откри за во иднина Лино секоја му чест :cuc: Само уште еден левак и заедно со Нелоски,Талески,М.Манасков,Костоски,Пешевски и браќата Маџовски иднината е светла. (y)

Еве кој сака да ги ѕирне младите
E ајде де таа иднина нека дојде веќе еднаш, две сезони се чека на играчиве :)
Јасно ми е мене дека некои од нив се и премногу млади сеуште, ама па за кој кур ги најавуваше толку Лино, си зима млади од Хрватска, ич не му чуе за овие :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom