Фан клуб - РК Металург

Маму му јебем :vozbud:
50f06e87afa96f2f45000052.jpg

Cestitki, Darko Stanic bez konkurencija. Ovie PSG skapanici neuigrani totalno na sila, za razlika odbranata na Metalurg sto e najsilno oruzije

Станиц - пола тим :)
добра игра пред се во одбрана, во напад некој лоши потези пред се на Вугринец направи некој грешки но и даде доста голови..не може да издржи он цела утакмица мора некоја квалитетна замена да има во тим.

Одлична утакмица на Металург, успеавте до го свалите на колена најбогатиот и најамбициозен тим во Лигата на шампионите.. Одлично изиграно во одбраната, Станич мен оф д меч, фалат само неколку по квалитетни резерви за да се прават ротации.. Вугринец неможе да игра исто темпо цел натпревар, како и да е нека е честита победата тоа е голем плус за македонскиот спорт.

Лино ЧЕРВАР е цар.

Еве го,Наумче кажа на прес каков говор им одржал Лино. Цар

Исто и Станиќ,и Ренато машина....сите бе.

Нека сисаат хејтерите сеа.

:D

А ова бе: "ФРЛЕТЕ ЈА ТОПКАТА АКО ТРЕБА И НАКАЈ ТРИБИНИТЕ И ШПРИНТ НАЗАД" каква легенда е ушлево :pos::pos::pos:

Се ОТКОРНАВ од смеење со таткоми дома, замисли PSG колку стручни тактики прават, неспани ноќи за само еден напад да се изведе правилно, сите стручно се изразуваат... Од другава страна ги имаш нашиве " У ПОДРУМ БАЦАШ ЛОПТУ...! ", "ЈА ЈАКА ФИНТА ЧЕ НАПРАМ !..." хаахахахахаа

Вака се игра со срце! (y) Не им се остави да диктираат игра, комотно цел натпревар добро се играше, само фалат добри резерви, вака ептен многу се трошат играчите.

браво Металург!
честита победа!
овој тим е вистински презентер на Македонија. ајде сега да видиме хејтериве како ќе реагираат, а демек тие никогаш не биле против друг македонски тим во европа.

Браво, ова е огромен резултат за Металург...честитки за победата...(y)
Дали ќе може некој да даде линк од стримот за да ја гледам,не бев во можност да го гледам преносот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom