Фан клуб - РК Металург

Ова што видов денес беше убиствено до кое дереџе дојде Металург да ги шамара противниците и да прима по 4 гола во полувреме во ЛШ. Ова темпо тешко дека некој ќе го стигне што го игра Металург во блиска иднина со тоа што веќе и во регионот почна да е одвојува. Името и брендод на големо си го испишаа во Европа такада за досега покажаното може само да им се честита бидејќи организацијата е најзаслужна што се на ова ниво. И со среќа за противникот за осминафинале.

Дечки мене ми личи од она што на 3 пати го гледав Ателтико, и на два пати Чеховски медведи, дека Ателтико е далеку полесен противник за нас.

Оние белорусите не сум ги глеал, ама претпоставувам дкеа с епослаби од овие.

Ма кој сака нека се падне,со оваа игра било кој од тие 3 можат да поминат.

Башка реваншот во Скопје се игра.

добри се годинава на гости, лани како василичари беа

Како е Манасков? Има некој инфо?
Едвај одеше кога се поздравуваше со публиката а после повредата не ни влезе а и немаше некоја потреба од него.
Има некој нешто поеќе?

Како е Манасков? Има некој инфо?
„Дома сум и мирувам, се уште чувствувам болка во коленото. Искрено се надевам дека не станува збор за нешто посериозно и дека паузата нема да биде премногу долга. Вечерва ќе одам на детални лекарски прегледи, по што ќе биде познато дали станува збор за истегнување на лигаментите, или пак за нешто посериозно. Пред нас е најзначајниот дел од сезоната и би било огромно разочарување доколку не можам да им помогнам на соиграчите“ - изјави Манасков за ЕКИПА.

And there goes any chance to go to the 1/4. :icon_lol:

Штета,сам кога ќе се повреди играч се знае дека е потешка повреда. Да се опоравиш бачко што побргу па следна година пак во Л.Ш. да кинеш мрежи.

Многу голем малер ги тера еј,минатата година Ракчевич оваа година Манасков. :(

Плус и репрезентацијата сега полека може да се простува од шанси за пласман на Европско.

П.С. Незнам дали имаат право да купуваат играчи ? Ако смеат,мора некое лево крило под итно да земат,зошто Алушот вака или така секако последна сезона му е во тимот,а да се потпреш само на него нема логика.

Македонија е скоро сигурно елиминирана од ЕП со повредава на Манасков, Алуш е ван секоја форма. Друга работа Металург ќе ја изгуби брзината и контрите кои со Манасков беа феноменални инаку не треба да се очајува бидејќи сепак Металург има други квалитетни играчи плус со малку среќа во ждрепката може и без Манасков да се направи најголемиот успех во историјата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom