Фан Клуб: РК Макс Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
утакмица со шампини е одложена... ке се игра во текот на неделата

Момци примате ли почетници за тренинг бе?:vozbud:

Јас едно време одих со тато ама излезеа ми едни работи после и неможех да идам .. има ли можности или?:wink:

Момци примате ли почетници за тренинг бе?:vozbud:

Јас едно време одих со тато ама излезеа ми едни работи после и неможех да идам .. има ли можности или?:wink:
Дојди прашај, моментално има нервоза во клубот, али неколку нови има што тренираат нема да беше лошо да дојдеш во Вторник во 20:00 да прашаш.

утакмица со шампини е одложена... ке се игра во текот на неделата

Уште кога кажавте дека се игра во недела ми беше чудно оти на кадетите кај нас им кажаа дека во недела играат минилига...ама не бев сигурен оти си мислев дека може е друга категорија, пошто имаат они повеќе школи.

Уште кога кажавте дека се игра во недела ми беше чудно оти на кадетите кај нас им кажаа дека во недела играат минилига...ама не бев сигурен оти си мислев дека може е друга
категорија, пошто имаат они повеќе школи.

ја одложиле утакмица демек имале многу болни деца :vozbud:
а иначе во сабота одаме за скопје против металург тешка утакмица :vozbud:

ја одложиле утакмица демек имале многу болни деца :vozbud:
а иначе во сабота одаме за скопје против металург тешка утакмица :vozbud:

со кое годиште металург? ако се 92-93 ќе ве отцепат....многу воиграни се и тренираат многу...5-6 години се заедно и добро се познаваат брза топка во напад и јако(грубо) во одберана...а плус дека во скопје со нивни судии тешко богами.

Ај ќе каеш кога играте точно, во која сала може ќе дојдам да ве гледам, ако неам друго

со кое годиште металург? ако се 92-93 ќе ве отцепат....многу воиграни се и тренираат многу...5-6 години се заедно и добро се познаваат брза топка во напад и јако(грубо) во одберана...а плус дека во скопје со нивни судии тешко богами.

Ај ќе каеш кога играте точно, во која сала може ќе дојдам да ве гледам, ако неам друго
Во Автокоманда ке играме 100%. Таму на пријателска ги победивме 1 разлика :).

со 92 играме ...знаеме оти ке биде тешко...мораме да победиме...мора да се извадаме за поразот од текстилец дома ...они имат скор 4-0-0 как шо знам а нии имаме 0-1-1 и 2 утакмица помалко ако не тепат ке избегат ного :vozbud:

а утакмица ке се игре во автокоманда а за терминот ке ти кажам во колку часот:vozbud:

утакмица против металург ке се игре во недела во автокоманда

утакмица ке се одигра во 14:00h во автокоманда :vozbud:

Е абе зашо немааме денеска тренинг?

Е абе зашо немааме денеска тренинг?
Денеска немавме тренинг поради некоја причина на тренеро, тренинго ке се донаполни во Сабота. Според информациите.

утакмица против металург е одложена поради изборите

На ден: 15.04.2009 ке се одигра натпревар од кадетската лига во Македонија помеѓу Р.К Металург - Р.К. ЗомиМак-М. Натпреварот ке се одигра во салата Автокоманда (Скопје) во 16:00 часот.

Поздраф. хФајр

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom