V
Viktoranius
Гостин
Уште ли ве воде Мики?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не. Љоно не тренире веке 2 ипол години.Уште ли ве воде Мики?
Дојди прашај, моментално има нервоза во клубот, али неколку нови има што тренираат нема да беше лошо да дојдеш во Вторник во 20:00 да прашаш.Момци примате ли почетници за тренинг бе?
Јас едно време одих со тато ама излезеа ми едни работи после и неможех да идам .. има ли можности или?:wink:
утакмица со шампини е одложена... ке се игра во текот на неделата
Уште кога кажавте дека се игра во недела ми беше чудно оти на кадетите кај нас им кажаа дека во недела играат минилига...ама не бев сигурен оти си мислев дека може е друга
категорија, пошто имаат они повеќе школи.
ја одложиле утакмица демек имале многу болни деца
а иначе во сабота одаме за скопје против металург тешка утакмица![]()
Во Автокоманда ке играме 100%. Таму на пријателска ги победивме 1 разликасо кое годиште металург? ако се 92-93 ќе ве отцепат....многу воиграни се и тренираат многу...5-6 години се заедно и добро се познаваат брза топка во напад и јако(грубо) во одберана...а плус дека во скопје со нивни судии тешко богами.
Ај ќе каеш кога играте точно, во која сала може ќе дојдам да ве гледам, ако неам друго
со кое годиште металург? ако се 92-93 ќе ве отцепат....многу воиграни се и тренираат многу...5-6 години се заедно и добро се познаваат брза топка во напад и јако(грубо) во одберана...а плус дека во скопје со нивни судии тешко богами.
Ај ќе каеш кога играте точно, во која сала може ќе дојдам да ве гледам, ако неам друго
Денеска немавме тренинг поради некоја причина на тренеро, тренинго ке се донаполни во Сабота. Според информациите.Е абе зашо немааме денеска тренинг?