Фан Клуб: РК Макс Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Jas sum od rakometnata skola Lazarov od Sveti Nikole i nie vo nedela ke igrame prijatelska so Stip samo neznam dali doma ili vo gosti,a vo sabota ke odime na Metalurg:Pariz ke ima obezbedeno prevoz od tatko mu na Filip Lazarov a da ne znaete od koga pocnuva ligata i koi ekipi se?pozz
Овој месец почнува лигата 100%. Ке има 2 групи по 5 члена изгледа во групата Источна Македонија и Западна Македонија и после од групите првите 2 екипи играт со другата група првите 2 и така одат е сега екипите не ги знам.

Сабота 13:00 часот (по се изгледа) играме со Металург (кадетиде).
Па да кажам тие што се во тимот ке играме 2 утакмици и после остануваме во Скопје ке одиме на Металург - Париз да гледам Купот.

Па со среќа нека ни е.

Нешто бев болен тие 2-3 дена затоа не дојдов,во петок имате ли тренинг?Тогаш ќе дојдам и со мене ќе дојде да се запише уште едно дете.

Нешто бев болен тие 2-3 дена затоа не дојдов,во петок имате ли тренинг?Тогаш ќе дојдам и со мене ќе дојде да се запише уште едно дете.

во петок во 6 часот имаме тренинг

Денеска дојдов,ама не тренирав.Можеби ме виде на клупите седев, да видам како е. Од следниот тренинг почнувам...:smir:

Денеска дојдов,ама не тренирав.Можеби ме виде на клупите седев, да видам како е. Од следниот тренинг почнувам...:smir:
Imase dvajca znaci ti si bil edniot ?:) A tava drugarceto ke trenire li so tebe sto beshe sega neznam koj beshe ti, toa so kapata?

Inaku da potsetam rakometari utre u 11:00 na centarot trgnuvame za Skopje!

Да,јас бев со капата,а во кои лиги играте?Пионери,Кадети?И јас во која спаѓам :wink: 14год и 5 месеци

Да,јас бев со капата,а во кои лиги играте?Пионери,Кадети?И јас во која спаѓам :wink: 14год и 5 месеци

ке играме у кадетска лига а и ти спаѓаш у таа
ајдее утре со металург ке биде јако

Металург 10-11 ЗомиМак- М

По изиграните 40 минути, го добивме резултатот со 1 разлика. Игравме добро повеке во одбрана, напад немавме сили али на крајот се гледе побединкот. Изигравме 40 минути бидејки покасно сме стигнале во Скопје не на точното време и зошто се откажаа што ако изигравме покасно !? Значи игравме правилно кадетите и завршивме 10-11, а после тоа помладите од Металург играа со нашите помлади 93-94 година, не го знам тој резултат бидејки бевме во соблекувалните.

Па што можам да кажам, Скопјани одлични услови имате и продолжете така:). Ве чекаме во Сабота во Струмица!

доаѓам :smir:

Тренинзите се топ!!!Утре незнам дали ќе можам да станам од креветот бидејќи не бев трчал можеби 4 месеца и одмах се испуках.......Уште саа ми се воспалија мускулите...:vozbud:

Ама само ХАРД!!!:smir:

утре тренинг во колку има?

доаѓам :smir:

Тренинзите се топ!!!Утре незнам дали ќе можам да станам од креветот бидејќи не бев трчал можеби 4 месеца и одмах се испуках.......Уште саа ми се воспалија мускулите...:vozbud:

Ама само ХАРД!!!:smir:

утре тренинг во колку има?

е така е ...после толку време одмор и сега да трчаш не е лесно...а иначе утре имаме тренинг во 9

Еј,на тренинг не доаѓам бидејќи сум болен :zid:.Може ли некој на тренерот да му каже дека ќе почнам од следната недела,и дека не сум отпишан туку болен?

Znaci veke e oficjalno nasata liga zapocnuva na 7 Mart (sabota).Prviot natprevar go igrame doma protiv ekipa od Gostivar.:vozbud:

на 7 март почнува лигата...првата ја играме дома со екипа од гостивар..а во група сме се металург (скопје) текстилец(штип)тивкеш(кавадарци)шампиони (скопје) и екипата од гостивар

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom