Фан клуб - РК Борец

• Креатор на темата Креатор на темата wARMAN69
  • Време на започнување Време на започнување
Мачавелов припреми и се ислика со Работнички и го баталија изглеа и се врати во Борец :D кога го нема Раде освен Ивица кој друг ќе даде гол од 9м, се знае дека на него ќе играат фластер.[DOUBLEPOST=1443884419][/DOUBLEPOST]PRVO KOLO PIONERSKA LIGA
RK.VARDAR-SKOPJE (18:23) RK.VELES 2009

може ќе испадне и од децава нешто, ако не ни ги лапнат другите клубови :D

Последно уредено:
Што не кажете дека играме денес со вас бе :D
Да не имате некоја казна без публика ради инцидентите со Прилеп? И колку се плаќа картата? :D

Што не кажете дека играме денес со вас бе :D
Да не имате некоја казна без публика ради инцидентите со Прилеп? И колку се плаќа картата? :D

не, ќе има публика..30 денари е карта.

Доцна дознавам, а ептен сакав да одам на ова гостување. Случајно барав нешто по нет и налетав на некое интервју за утакмицава :D
Би стигнал на време со воз кој трга во 16 и 40?

Доцна дознавам, а ептен сакав да одам на ова гостување. Случајно барав нешто по нет и налетав на некое интервју за утакмицава :D
Би стигнал на време со воз кој трга во 16 и 40?

па ако не касни ќе стасаш сигурно, помалце од саат е со воз а до салата имаш 10-15 мин од железничка.

Mногу лоши термини ни ставаат на утакмициве,петок па сеа среда у курац..НАЧЕВСКИ ТИ СИ НАЈГОЛЕМ ГЕМИЏИЈА :)[DOUBLEPOST=1444243543][/DOUBLEPOST]Пепи Манасков и неговите дечињаа исаав немаа кон нас.Бомби летааа низ сите страни,ако земеме уште 5-5 бода до полусезона ќе славиме како шампиони да сме.Милеников наш го торпедираа со 16 изгуби :facepalm:

Последно уредено:
Многу слабо одигравте пред два дена. Играта се базира на Јанев, крила немате, голмани очобол, од бековите тој десниот изигра малце подобро и толку...
Две прашања имам :D
Кој ви е тој тренерот и како се вика играчот со број 10 што играше пикер во последните 10-тина минути?:icon_mrgr:

Многу слабо одигравте пред два дена. Играта се базира на Јанев, крила немате, голмани очобол, од бековите тој десниот изигра малце подобро и толку...
Две прашања имам :D
Кој ви е тој тренерот и како се вика играчот со број 10 што играше пикер во последните 10-тина минути?:icon_mrgr:

Супер голмани имаме, добри се и двајцата, пикери добри двајца, десен бек добар, е на другите позиции сегде шкрипиме, тренер е Виларов(не му го знам името)

Васко Василев е тренерот, а виларот е помошник.

А пикерот е ДИМЧЕ АНДРЕЕВ :oleee:
Дечкото ми беше колега во многу мал период од минатото, сто саати се мислев од кај ми е познат и на крај претпоставував дека е он :pos::pos::pos:
Како завршил да игра пикер во прва лига, не ни знаев дека тренира ракомет :icon_mrgr:

Дечкото ми беше колега во многу мал период од минатото, сто саати се мислев од кај ми е познат и на крај претпоставував дека е он :pos::pos::pos:
Како завршил да игра пикер во прва лига, не ни знаев дека тренира ракомет :icon_mrgr:

он играше кога беше Борец во втора и влегоа во прва неколку години наназад, после влезе брако спонзор и нели донесоа доста играчи и немаше место за него..сега пак се активирал.
Порано играше само одбрана е сега незнам што како :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom