Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Таму пише па за Челзи како не успеаа да го дрпнат Кака.... :pos2:
Секоја земја за свој претставник си пише....тоа е.... официално некад ќе дознаеме.... битно :helou:

pa togas ke slushneme MAK.SPORT :pos2::pos2:

Толку е добар овја Алвеш? Ја го немам гледано многу, еднаш го гледав и заеба гадно против Манчестер.

Права будала е, ако играат со Пепе заедно противничките напаѓачи ќе треба панцири да носат :)

Ако планирате уште на почеток да се откажете нема да гледаме.

Мене не ми е проблем да гледам, туку ако им кажеш на А1 да земат Примера тогаш добро

Права будала е, ако играат со Пепе заедно противничките напаѓачи ќе треба панцири да носат :)

Ист им е рецептов, мајагери у кичма...а може и по некој бокс :):) Недај боже да дојде, ќе не прогласат за најбрутални :) КИК БОКС!

Туку Кадена Сер си ја потврдува репутацијата, рекоа дека Пелегрини ќе биде презентиран како нов тренер на Реал на први, погодија.
Исто велат дека утре Милан ќе отфрли било каква поврзаност на Кака со Реал, а во четврток ќе биде објавено дека Кака е нов играч на Реал Мадрид. Интересно.

ХЕХЕ ме изнасмеа еј :pos2::pos2::pos2: ами има и такви дешавки али сепак квалитетен играч е но по се изгледа и за бек ќе го земиме Албиол и речиси ќе го насобериме цел шпански национален тим :pos2:

ХЕХЕ ме изнасмеа еј :pos2::pos2::pos2: ами има и такви дешавки али сепак квалитетен играч е но по се изгледа и за бек ќе го земиме Албиол и речиси ќе го насобериме цел шпански национален тим :pos2:

Утре наводно ќе било објавено едно име, официјално. Ќе видиме дали стварно ќе има нешто.

Глејте го видеово, посебно на крај :tv:

Satellite

938584gancho.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom