Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
Таму пише па за Челзи како не успеаа да го дрпнат Кака.... :pos2:
Секоја земја за свој претставник си пише....тоа е.... официално некад ќе дознаеме.... битно :helou:
pa togas ke slushneme MAK.SPORT :pos2::pos2:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Толку е добар овја Алвеш? Ја го немам гледано многу, еднаш го гледав и заеба гадно против Манчестер.
Права будала е, ако играат со Пепе заедно противничките напаѓачи ќе треба панцири да носат :)

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Ако планирате уште на почеток да се откажете нема да гледаме.

Мене не ми е проблем да гледам, туку ако им кажеш на А1 да земат Примера тогаш добро

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Права будала е, ако играат со Пепе заедно противничките напаѓачи ќе треба панцири да носат :)

Ист им е рецептов, мајагери у кичма...а може и по некој бокс :):) Недај боже да дојде, ќе не прогласат за најбрутални :) КИК БОКС!

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Туку Кадена Сер си ја потврдува репутацијата, рекоа дека Пелегрини ќе биде презентиран како нов тренер на Реал на први, погодија.
Исто велат дека утре Милан ќе отфрли било каква поврзаност на Кака со Реал, а во четврток ќе биде објавено дека Кака е нов играч на Реал Мадрид. Интересно.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535

ХЕХЕ ме изнасмеа еј :pos2::pos2::pos2: ами има и такви дешавки али сепак квалитетен играч е но по се изгледа и за бек ќе го земиме Албиол и речиси ќе го насобериме цел шпански национален тим :pos2:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
ХЕХЕ ме изнасмеа еј :pos2::pos2::pos2: ами има и такви дешавки али сепак квалитетен играч е но по се изгледа и за бек ќе го земиме Албиол и речиси ќе го насобериме цел шпански национален тим :pos2:
Утре наводно ќе било објавено едно име, официјално. Ќе видиме дали стварно ќе има нешто.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Глејте го видеово, посебно на крај :tv:

Феномен

Џомба
Член од