Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Е да бе, сеа нема шо да праат и ке пишат глупости. Од холанѓаните може само Дренте и Ван Дер Варт да си одат, Робен, Ван Нистелрој, Снајдер па и Хунтелар се клучни за тимот така да не верувам

Teшко дека Снајдер и Хунталар се клучни за тимот, Руд беше некогаш, Робен може да биде.

Дресовите за сезона 2009/10

may095f0019euroreal4842.jpg

Уште не можам да ја сконтам жолтата трака :jaj:

Мадрид дај директен линк ако сакаш...зошто не ми излагаат слики нешто ме заебава компјутеров...

Ќе ги прикачам на форумов, почекај некоја минутка ќе едитирам
attachment.php

Attachments

• may095f0019euroreal4842.jpg
    39,5 KB · Прегледи: 46
Па не се лоши бе...ама не се официјално ваљда има многу комбинации сега. Искрено ми се свиѓаат тие како на Челзи што им се сега, со траката напред. Ќе видиме што ќе биде.

Не се лоши они, ама ми боди во очи жолтата линија и ич не ми изгледа убаво тоа, гостинската варијанта ми е убава, и амблемот од наша лева страна, ми се чини дека тоа е првиот амблем на Реал од 1902.

Teшко дека Снајдер и Хунталар се клучни за тимот, Руд беше некогаш, Робен може да биде.

Дресовите за сезона 2009/10

Уште не можам да ја сконтам жолтата трака :jaj:

Да ти кажам мене баш ми се свиѓа како изгледаат...и жолтата трака добро до душе стои на декорациијата да ја наречам така.... :toe:
Ќе видиме како и ќе играат играчите во овие нови дресови хехе :):helou:

Таков напаѓач треба да се донесе летово, таков ни фали

Таков напаѓач не се раѓа веќе:nesum:
Точно така се сложувам со тебе...и кога го гледам клипов ми е многу криво за тоа што му се случи и се прашувам да не беа повредите до кај ке стигнеше....:vozbud:

Ух...
Каков само играч беше ова...и покрај најгрозните повреди што еден фудбалер може да ги замисли, се враќаше пак и пак и пак...и растураше.:(
Il fenomeno.
Вечно ќе му го памтам хет-трикот што му го даде на Манчестер во гости.:)

Ееее феноменот...Да беше друг со таква повреда немаше да заигра фудбал веќе, а не да продолжи пак и тоа во добра форма. Еве го сега и во Бразил растура, со 100 кг и со толку повреди. Добро кажано, ЕДНАШ СЕ РАЃА ТАКОВ ИГРАЧ!!

За џабе не се вели кога ке некој игра добро фудбал велиме дека игра добро како Роналдо,тој е веќе синоним за фудбал

Единствено ми е жал шо баш кога дојде Ван Нистелрој се повреди и го продадоа на Милан, да играа заедно тандем во нападот ке беше страшен напад али Капело, јебига

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom