Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Би сакал да го вратиме Гранеро, доколку Де Ла Ред нема да може да игра следната сезона би било добро да го вратиме, ни требаат такви играчи

Како првиов ќе бидат мислам, затоа што таков е дизајнот на адидас за следна сезона.

Тие се за лига шампиони со амблем од државното знаме а претходно тој пост од кој беше Сините гостинските што се исти со на Челзи домашните интересни се

Па исти такви ќе бидат само без знамето како годинава...а може и за Примера да бидат со знамето што му ја знаеш. Важно мене многу ќејф ми прават тие.

Рано е за дресовите, можеме само да нагаѓаме.

Па исти такви ќе бидат само без знамето како годинава...а може и за Примера да бидат со знамето што му ја знаеш. Важно мене многу ќејф ми прават тие.

Како што читав по други форуми тие се едитирани дресови не се од адидас !!!
Она што најмногу може да се очекува се овие

attachment.php

Јас како што видов таков ќе биде дизајнот на адидас за наредна сезона. Незнам кај видов...имаат како трака од напред исто како што е горе дресот. Затоа и мислам дека ќе бидат такви, инаку рано е за дресовите.

Јас како што видов таков ќе биде дизајнот на адидас за наредна сезона. Незнам кај видов...имаат како трака од напред исто како што е горе дресот. Затоа и мислам дека ќе бидат такви, инаку рано е за дресовите.

За рано не е баш рано ќе ги промовират или од наредното или барем последното коло за да се продаваат преку летото :raz:

Обично во последното коло ги носат, така е во последниве 2-3 год. Би сакал да се такви, ми се свиѓаат многу.

attachment.php

Овој црниот дрес е оргазмички :) втора варијанта за ЛШ ќе биде ваљда.

На белиот не ми се свиѓа таа жолтата трака, додека старото лого од едната страна владее :)

На плавиов ми се ептен грди тие преградите, како панцир е :icon_surp

денес добивте знак од господ :pos:

Добри се дресовите,само не вреди секој да ги облече.Тој Канаваро дрво е од кога дојде па се додека си отиде.Овој белиот го грди жолтата лента.А о овој плавиот е добар како втора алтернатива во Примера(на гостински терен).
К.Роналдо е се поблиску до трансфер во Реал.Од натпревар на натпревар игра се подобро ама мислам дека приоритет треба да биде одбранбен играч.Со ваква одбрана има право Касиљас да се жали.

Јас на лето би сакал да дојдат Роналдо, Кака, Клиши и некој добар централен по можност Видич и Гранеро ако нема да може Де ла Ред да игра

Со Де Ла Ред не се знае и дали ке може нормално да живее веке, а камоли да игра фудбал:( стварно многу тешко тоа дете да се врати :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom