Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Не сери бе и ти... жал ти било за Касиљас ти не си ја ни гледал утакмицата колку да пишеш нешто само...Дали го виде вториот гол што го прими Касиљас?? Сам ја набута топката во мрежа и жал ти е?ќе кажам само едно а тоа е
жал ми е само за касиљас
п.с на канаваро сиктер кажете му...стварно е дрво

Па и мене ми е жал за Касиљас ама зборувам општо за цела сезона. Во многу утакмици годинава ви беше најдобар играч, таак да него најмалку треба да го напаѓате. А Канаваро дрво, он е повеќе дрво за вториот гол одколку шо е Касиљас. Не да оди да го блокира Силва си одмара чоекот, мрзата го фати изгледа.Не сери бе и ти... жал ти било за Касиљас ти не си ја ни гледал утакмицата колку да пишеш нешто само...Дали го виде вториот гол што го прими Касиљас?? Сам ја набута топката во мрежа и жал ти е?
Утакмицата беше КАТАСТРОФА! Сите до еден изиграа катастрофално не го очекував ова... а за Канаваро не коментирам ако го видам уште еднаш во составот на Реал нема шанси да ја гледам утакмицата колку и да сакам неможам...
Баш ме интересираат коментари од фановите кои што ја гледаа утакмицата што имат да кажат?
Не го напаѓам јас Касиљас бе алоо! И зборував само за овој натпревар а не оптшо за цела сезона.. овој натпревар сите беа катастрофа а тука го вклучувам и Касиљас.Па и мене ми е жал за Касиљас ама зборувам општо за цела сезона. Во многу утакмици годинава ви беше најдобар играч, таак да него најмалку треба да го напаѓате. А Канаваро дрво, он е повеќе дрво за вториот гол одколку шо е Касиљас. Не да оди да го блокира Силва си одмара чоекот, мрзата го фати изгледа.
.Во нападот Игуаин и Раул повеќе се "нападачи на готово"односно чекаат само готови шанси,што значи и тука ке треба промени.
Касиљас моментално е најдобриот од составот.