Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
:vozbud::vozbud:Гранеро:vozbud::vozbud: звериииишшштееее

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Би сакал да го вратиме Гранеро, доколку Де Ла Ред нема да може да игра следната сезона би било добро да го вратиме, ни требаат такви играчи

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Како првиов ќе бидат мислам, затоа што таков е дизајнот на адидас за следна сезона.
Тие се за лига шампиони со амблем од државното знаме а претходно тој пост од кој беше Сините гостинските што се исти со на Челзи домашните интересни се

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па исти такви ќе бидат само без знамето како годинава...а може и за Примера да бидат со знамето што му ја знаеш. Важно мене многу ќејф ми прават тие.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Рано е за дресовите, можеме само да нагаѓаме.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Па исти такви ќе бидат само без знамето како годинава...а може и за Примера да бидат со знамето што му ја знаеш. Важно мене многу ќејф ми прават тие.
Како што читав по други форуми тие се едитирани дресови не се од адидас !!!
Она што најмногу може да се очекува се овие

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Јас како што видов таков ќе биде дизајнот на адидас за наредна сезона. Незнам кај видов...имаат како трака од напред исто како што е горе дресот. Затоа и мислам дека ќе бидат такви, инаку рано е за дресовите.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Јас како што видов таков ќе биде дизајнот на адидас за наредна сезона. Незнам кај видов...имаат како трака од напред исто како што е горе дресот. Затоа и мислам дека ќе бидат такви, инаку рано е за дресовите.
За рано не е баш рано ќе ги промовират или од наредното или барем последното коло за да се продаваат преку летото :raz:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Обично во последното коло ги носат, така е во последниве 2-3 год. Би сакал да се такви, ми се свиѓаат многу.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154

Овој црниот дрес е оргазмички :) втора варијанта за ЛШ ќе биде ваљда.

На белиот не ми се свиѓа таа жолтата трака, додека старото лого од едната страна владее :)

На плавиов ми се ептен грди тие преградите, како панцир е :icon_surp

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
денес добивте знак од господ :pos:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Добри се дресовите,само не вреди секој да ги облече.Тој Канаваро дрво е од кога дојде па се додека си отиде.Овој белиот го грди жолтата лента.А о овој плавиот е добар како втора алтернатива во Примера(на гостински терен).
К.Роналдо е се поблиску до трансфер во Реал.Од натпревар на натпревар игра се подобро ама мислам дека приоритет треба да биде одбранбен играч.Со ваква одбрана има право Касиљас да се жали.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Со ваква одбрана на последните 4 утакмици примивме 13 комада :kesa::smir:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Јас на лето би сакал да дојдат Роналдо, Кака, Клиши и некој добар централен по можност Видич и Гранеро ако нема да може Де ла Ред да игра

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Со Де Ла Ред не се знае и дали ке може нормално да живее веке, а камоли да игра фудбал:( стварно многу тешко тоа дете да се врати :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom