Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Рамос е дупка централен така да подобро да се купи некој квалитетен централен а Рамос нека си остане десно.
Рамос кога го купија беше најдобар дефанзивец, и играше централно. Како тоа дупка е ?

Рамос е дупка централен така да подобро да се купи некој квалитетен централен а Рамос нека си остане десно.
Епаа ти сакаш цела сезона да игра десен бек и на моменти да го ставаат централен и да биде добар? ее неможе така, не е навикнат му треба време...
Кај се продава таков играч бе, еее ова не ми се свиѓа, цела сезона он ја влече на себе и сега ке доаѓал дојде друг и одма да го шиткаат за ЕБАНИ 20 мил! еее колку ми е страв само да не згрешат како со Робињо што се случи!

На последнава утакмица Анри не го лизгаше како сака? Два гола по негова кривица, одвај чекам да се врати како централен.

Незнам јас мислам оти централен не го бива, но ке видиме шо ке се праи за наредната сезона.

Го сакаш ама нема :)
Директно од Милано спортскиот директор на АЦ Милан ни ги открива плановите на Миланезите за идната сезона Фала ви многу ГОСПОДА што не почестивте со вашата кратка и мноооооогу корисна информација:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Очекувам победа вечерва

Јас очекувам нов пораз искрено...

Да сум како Хуанде, би им дал шанса на тие што играа малку сезонава, да покажат и тие нешто и ако може да дигнат малку цена. Нема потреба веќе од форсирање, мислам дека е се е јасно а на Валенсија и се потребни бодови, така да очекува 1 или Х да биде. Ипак да се надеваме на победа :smir:

CASILLAS; SERGIO RAMOS, CANNAVARO, METZELDER, HEINZE; JAVI GARCÍA, GAGO; ROBBEN, MARCELO; HIGUAÍN Y RAÚL

И јас исто очекувам победа, има уште теоретски шанси за титула, зошто да се подари на Барса. Нека се помачат барем.

2 гола примате поради Канаваро тој летоска треба едноставно СИКТЕР да му кажете од клубот и да си земете некој подобар играч во одбрана.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom