Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Браво дечки.... минимална но сепак победа... честитки:smir: Вака и до крај да продолжите..никогаш не знаете кога ќе попушти Барселона:wink:

Од последните 42 бодови, имаме земено 40. Импресивно.
уффф.. Доколку првенството би започнало од нова година па навака реал мадрид би бил најуспешниот клуб во светот Тука некаде се со аз алкмар , никој нема ваков скор во својата лига(ЗБОРУВАМ ЗА ПОПОЗНАТИТЕ ЛИГИ) од нова година. ЗАДОВОЛУВА ОВА ЕЈ

E toa e sto mnogu kasno pocnavme so odlicni rezultati i im dozvolivme na Barsa da ni izbegaat, trebase letoto da se kupat zasiluvanja no ajde pominalo, sekoj uci od sopstvenite greski.

да и ја тоа си викам, да ги имавме овие резултати во текот на целата сезона ке патеа сите !! ама океј има и падови на форма , и ОПРАВДАНО е што реал не победуваше у прва полу сезона ( од стартни 11 / 3 се прва постава ) и што да очекувам? АПСОЛУТНО СУМ ЗАДОВОЛЕН ОД ОВАА СЕЗОНА - (зборувам за Шпанија) и да ја изгубиме титулата НЕМА да ми биде криво зашто знам дека до крај се бореа Ферски Во друга лига да има водечки тим со таков добар скор ко шо имаше барса на полу сезона, противникот ке играше ради реда да се каже, немаше ни да се бори ни ништо , на полусезона сите не отпишаа ама ете Вадат максимум ( и не треба да се забораи дека имавме промена и на претседателската позиција, читав имало мн паники и такви ствари ) стварно БРАВО !!!

уффф.. Доколку првенството би започнало од нова година па навака реал мадрид би бил најуспешниот клуб во светот Тука некаде се со аз алкмар , никој нема ваков скор во својата лига(ЗБОРУВАМ ЗА ПОПОЗНАТИТЕ ЛИГИ) од нова година. ЗАДОВОЛУВА ОВА ЕЈ
Pa i vaka ne e loso, 6 boda ne se nisto t.e eden kiks na Barsa i pobeda vo derbito na Santiago Bernabeu.

Uste 9 ima, ama nasive utakmici se poteski za razlika od na Barsa, nie igrame vo gosti protiv Sevilja, Villareal,Valencia, a Barsa doma igraat so niv

Uste 9 ima, ama nasive utakmici se poteski za razlika od na Barsa, nie igrame vo gosti protiv Sevilja, Villareal,Valencia, a Barsa doma igraat so niv

Виљареал и Валенсија на гости ни се редовни муштерии, единствено за со Севиља се секирам.

Da de ama treba Barsa da gi tepame 3 gola razlika a toa bogami tesko barem ovaa sezona:toe:
абе не губи надеж !!! Никогаш не губете !!! како они можеа да тепаат со 2 ? ние неможеме? , оваа полусезона подобро играме од нив, и + дома ке бидеме публика е на наша страна, и ако бидеме разлика 1-2-3 бода знаеш ли каква мотивација ке биде тоа ? абе до пред овој дуел ако се доближиме уште барем малку ОНИ КЕ ТРЕБА ДА СТРАВУВААТ, А НЕ НИЕ

Момци знам дека тоа добро го знаете, ама во 14 натпревари имаме 13 победи..... Има од што да се плаши Барса,Филе и другиве, кошмар ќе им биде уште еднаш да им ја украдеме титулата пред нос, се надевам дека тоа ќе се случи,и ќе си фатат ќутенката бар наредниве 5,6, 10 години:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom