Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Поштуемjas sum konkurencija za najgolem fan na real na forumov
real e najdobar parasjempre real
хахаха еее да ме имаше тогаш на форумов и ја вака ке зборев
иначе читам таму постови требало зидан да влезе место баптиста нешо :pos2:
:smir:
На Реал не му треба ремонт, туку му требаат 2-3 засилувања на правите позиции а не трупање на играчи колку да се има у ростер. Ласана и Хунтелар беа одлични засилувања за разлика од Ван дер Варт кој што тотално не ви требаше бидејќи на средината имате едно 20 играчи
Ви треба десен офанзивен бек наместо Рамос, кој да се врати на својата природна позиција штопер и една замена за Пепе некој младич желен за рвање, исто така и лев бек ви треба некој поискусен а добри замени таму имате во Дренте и Марсело. Средината ви е цакум пакум и нападот исто.
Може само и едно десно крило да земете.
Слушај ми го зборов Рамос оригинал позиција му е централен, а замена за Пепе не ме разбра мислев како замена за кога е повреденРамос е десен бек, добар си е таму, послабо игра како ценрален.
Каква замена за Пепе не заебавај, коска е човекот![]()
Лев бек и крило (по можност десно) е се шо треба.
И секако малку стабилност на тренерска позиција не би било лошо, у склоп на тоа и следнава вест
http://goal.com/en/news/8/main/2009...ld-keep-juande-ramos-as-real-madrid-coach-rep
П.С. Ladies Love Sergio Ramos...

Слушај ми го зборов Рамос оригинал позиција му е централен, а замена за Пепе не ме разбра мислев како замена за кога е повреден![]()
Bozee liglive se za nikade, da sum na mesto na Ramos moze samo da im kazam "Odi izmij si glavata"