Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Се враќав во минатото на реал мислам во фан клубот и го забележав ова - првиот пост на армин во фан клубот на реал :smir: Ти давам рака :salut:
arminy.jpg

Докажа дека си најголем! :smir:

Abe najgolem e svaka mu cast:smir:, ama vo posledno vreme go nema na temava zabusava nesto:baeh:.POzz

Момци молете се да не ви дојде Перез зашто пак ке станете галактикоси, а тоа знаете што значи:)

Што мислите за тоа?

мислам дека и да сакам и да нејќам он ке си биде, а читам у весник имало некаков договор дека доколку стане претседател Перез , Кака доаѓал ! шпекулации нешо.. и ајде немам против ако дојде ама се надевам дека ке ги поправи своите грешкои ке ги искористи парите каде што треба а не да ги донесе најдобрите!! само 2, макс 3 играча и мислам дека тимов е комплетен !!

jas sum konkurencija za najgolem fan na real na forumov
real e najdobar parasjempre real
Поштуем :) хахаха еее да ме имаше тогаш на форумов и ја вака ке зборев :) иначе читам таму постови требало зидан да влезе место баптиста нешо :pos2: :):smir:

Abe neka dojde Perez barem ke kupuva igraci, a ne kao Kalderon za eden igrac da mu se misli za mala suma imajki na raspolaganje 400.000.000, nego so ke bide, ke vidime letovo, no samo znam deka ke ima celosna rekonstrukcija na sostavot

E дечаци кад сам ја дошао овде је био све кукуруз :)))))))))))

Heh zasto be kukuruz so tolku?

На Реал не му треба ремонт, туку му требаат 2-3 засилувања на правите позиции а не трупање на играчи колку да се има у ростер. Ласана и Хунтелар беа одлични засилувања за разлика од Ван дер Варт кој што тотално не ви требаше бидејќи на средината имате едно 20 играчи:)

Ви треба десен офанзивен бек наместо Рамос, кој да се врати на својата природна позиција штопер и една замена за Пепе некој младич желен за рвање, исто така и лев бек ви треба некој поискусен а добри замени таму имате во Дренте и Марсело. Средината ви е цакум пакум и нападот исто.
Може само и едно десно крило да земете.

На Реал не му треба ремонт, туку му требаат 2-3 засилувања на правите позиции а не трупање на играчи колку да се има у ростер. Ласана и Хунтелар беа одлични засилувања за разлика од Ван дер Варт кој што тотално не ви требаше бидејќи на средината имате едно 20 играчи:)

Ви треба десен офанзивен бек наместо Рамос, кој да се врати на својата природна позиција штопер и една замена за Пепе некој младич желен за рвање, исто така и лев бек ви треба некој поискусен а добри замени таму имате во Дренте и Марсело. Средината ви е цакум пакум и нападот исто.
Може само и едно десно крило да земете.

Рамос е десен бек, добар си е таму, послабо игра како ценрален.
Каква замена за Пепе не заебавај, коска е човекот :)

Лев бек и крило (по можност десно) е се шо треба.
И секако малку стабилност на тренерска позиција не би било лошо, у склоп на тоа и следнава вест
http://goal.com/en/news/8/main/2009...ld-keep-juande-ramos-as-real-madrid-coach-rep

П.С. Ladies Love Sergio Ramos...

Рамос е десен бек, добар си е таму, послабо игра како ценрален.
Каква замена за Пепе не заебавај, коска е човекот :)

Лев бек и крило (по можност десно) е се шо треба.
И секако малку стабилност на тренерска позиција не би било лошо, у склоп на тоа и следнава вест
http://goal.com/en/news/8/main/2009...ld-keep-juande-ramos-as-real-madrid-coach-rep

П.С. Ladies Love Sergio Ramos...
Слушај ми го зборов Рамос оригинал позиција му е централен, а замена за Пепе не ме разбра мислев како замена за кога е повреден:)

Bozee liglive se za nikade, da sum na mesto na Ramos moze samo da im kazam "Odi izmij si glavata"

Слушај ми го зборов Рамос оригинал позиција му е централен, а замена за Пепе не ме разбра мислев како замена за кога е повреден:)

Он може е централен по вокација, ама ја тврдам дека е подобар како десен бек, не знам како да ти кажам, нема фудбалски мозок за централен, многу наивно делува таму, и на прекини позиционирањето му е тапа, преофанзивен е за да биде стопер :)

Bozee liglive se za nikade, da sum na mesto na Ramos moze samo da im kazam "Odi izmij si glavata"

Ја да сум на местото да Рамос ќе им дадам број :pos:

Рамос многу повеќе работа ќе заврши како централен, одколку како десен бек. Не е толку добар во напад за десен бек. Голема грешка е што се испушти Дани Алвес. Рамос има само добар центаршут, ништо друго. Неинвентивен е во напад.

Штета што Опаре се повреди, таман изигра неколку добри утакмици со Кастиља.
Се надевам ќе биде ова лето на подготовките.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom