Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
- Локација
- Гоце Делчев, Куманово, Македонија
Хахаха видете го Хантерот ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tи го посакуваш ?
И зошто го посакуваш ?
ако погледаш владеењето на Калдерон и Перез тогаш че видиш дека Реал многу бил подобар и на економски и на фудбалски план за време на Перез, а во постот мој мислев на повеќето фанови низ светот а најмногу на тие од Мадрид
Сигурно дека Перез како претседател беше поуспешен, али не сум баш убеден дека во Мадрид се луди по него, сепак го остави клубот на цедило сред сезона, што резултираше со подолг период без освоена титула.
Јас пак ќе си го кажам моето, Перез може да биде совршен претседател, ако му ги остави фудбалските прашања на оние кои треба да се грижат за тоа, не тој да си ги лечи своите егоманијакални потреби со купување “галактикоси“.
За тоа шо не можеме да поминеме ЛШ и Перез е делумно крив, он го сјеба составот кога го продаде Макелеле а на негово место го донесе БЕКС![]()
Супер работа заврши шо ги донесе Зидан, Роналдо и Фиго, ама требаше тука да застанеш бе Флоре :jaj:
Си го ладиме бе![]()
---
![]()
:pos2:
Роналдо и не се покажа нешто во Реал додека Фиго и Зидан да
а Бекам донесе многу пари за разлика од Макелеле иако тоа резултираше на играта

Со менување тренери секои 6 месеци сигурно ништо нема да направиме.

од ова се најкриво ми беше за вандерлеи луксембурго зашо типои ги среди и памтам у тој КРИЗЕН ПЕРИОД врза 7 победи по ред и после имаше некој кикс ... не се сеќавам баш најдобро и беше избркан... затоа ми е криво а супер тренер беше според мене .. од 4 сезони у бразил со 3 различни екипи освои првенство и тоа памтамCarlos Quieroz 2003-2004
Jose Antonio Camacho 2004-2004
Mariano Garcia Remon 2004-2004
Vanderlei Luxemburgo 2004-2005
Juan Ramon Lopez Caro 2005-2006
Fabio Capello 2006-2007
Bernd Schuster 2007-2008
Juande Ramos 2008-?????
Шо значи немаме тренер повеке од 1ипол година.
Edit: Полека го достигнува Макелеле![]()