- Член од
- 23 јануари 2009
- Мислења
- 10.640
- Поени од реакции
- 2.504
Висенте дел Боске за мене беше најдобар ама што имал мустаќи личел на Турчин,сега во Шпанија растур прави.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
еее епа тоа е лошо е глеј сеа на хуанде колку добро му тргна... мислам у таква ситуација на било кој тренер да му дадеа немаше да успее да врзе у шпанско од 12-13 утакмици само 1 нерешена и сите победи .. у таква ситуација како што не стаи бернд па нема шанса кој и да дое немаше ова да го напраи... и шо ми беше зборот ако го избркаат сеа хуанде значи се ... no commentНормално за Боске...најголемата грешка што ја направија до сега.
А иначе и мене ми е криво за Луксембурго, добра игра имавме со него и еден кикс и отиде...Исто како Валенсија што направи со Кике Санчез, толку добро играа и само еден единствен кикс направија, и го отпуштија. Затоа и ден денеска патат заради тоа.

Него никој не го допира,го боли цефот што игра куп уефа.Ке освојат уефа и ке си игра пак у уефа и пази следната година што ке направат шеиците.А како што почнал он да се развива би требало да стане еден од најдобрите играчи во светот.Тука не е тема за тоа да збориме јебига.

Mене ми е исто, нека крши глава ако сака, јас не сум за играч, јас навивам за тим.Не дека многу сакам да дојде Роналдо у Реал, ама сакам да дојде да видим што ќе ви биде после и тимот и коментарот. Не коментирајте пред време, неможе да се тврди ни дека ќе дојде ни дека нема да дојде. Ќе видиме што ќе биде на лето.

Да знам дека ти е исто, затоа доаѓаш и ни пастираш глупости од Шпиц.Mене ми е исто, нека крши глава ако сака, јас не сум за играч, јас навивам за тим.
Стално ви го продаваме отпадот и пак не можите да крените глава![]()
Да знам дека ти е исто, затоа доаѓаш и ни пастираш глупости од Шпиц.
Од секогаш сте биле feeder club на Реал Мадрид. Ко младински тим сте ни.

Кога дојде Камачо на клупата на реал се мислев дали 5 или 6 натпревари ќе ги води на реал. Се понагоре од 6 ќе беше успехА за Камачо пак кога ќе ми текне, незнам ни 10 утакмици дали беше на клупа, и јадеше отказ :pos2::pos2::pos2:
.
.
да се вратиме на утакмицата... ејјјјј бркаме 6 бодаааа
мора да тепаме утре иначе у кладилница се чудам за барса против малага (исто бодови со атл мадрид) им дава 1.25 коеф ... чудна раб може да има нешо таму заебанции