Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Висенте дел Боске за мене беше најдобар ама што имал мустаќи личел на Турчин,сега во Шпанија растур прави.

Нормално за Боске...најголемата грешка што ја направија до сега.

А иначе и мене ми е криво за Луксембурго, добра игра имавме со него и еден кикс и отиде...Исто како Валенсија што направи со Кике Санчез, толку добро играа и само еден единствен кикс направија, и го отпуштија. Затоа и ден денеска патат заради тоа.

Нормално за Боске...најголемата грешка што ја направија до сега.

А иначе и мене ми е криво за Луксембурго, добра игра имавме со него и еден кикс и отиде...Исто како Валенсија што направи со Кике Санчез, толку добро играа и само еден единствен кикс направија, и го отпуштија. Затоа и ден денеска патат заради тоа.
еее епа тоа е лошо е глеј сеа на хуанде колку добро му тргна... мислам у таква ситуација на било кој тренер да му дадеа немаше да успее да врзе у шпанско од 12-13 утакмици само 1 нерешена и сите победи .. у таква ситуација како што не стаи бернд па нема шанса кој и да дое немаше ова да го напраи... и шо ми беше зборот ако го избркаат сеа хуанде значи се ... no comment

Лоооол некој да каже нешо за ова http://www.tocka.com.mk/vest.php?vest=12265 :):vozbud:

Него никој не го допира,го боли цефот што игра куп уефа.Ке освојат уефа и ке си игра пак у уефа и пази следната година што ке направат шеиците.А како што почнал он да се развива би требало да стане еден од најдобрите играчи во светот.Тука не е тема за тоа да збориме јебига.

Ако земе Сити УЕФА, кастрација праем пред свите на форумов :):)

Роналдо до Реал: Не губете време на мене

Ако Флорентино Перез стане претседател на Реал Мадрид подготвен е за засилувања да вложи 300 милиони евра и тоа веќе на лето кога ќе се отвори трансфер пазарот. Први мети се Давид Виља, Андрес Иниеста и Кристијано Роналдо, но тука желбите не завршуваат. А Португалецот веќе им порача дека само губат време.
Шпанска „Марка" пишува дека две понуди веќе се практично подготвени - 50 милиони евра за Виља и 100 милиони за Роналдо. Но, Португалецот на тоа само одмавнал со рака додавајќи дека „кралевите" само губат време.
Третата желба на Перез е фудбалерот на Барселона, Иниеста, кој во својот договор има излезна клаузула од 150 милиони евра.
А ако тие не сакаат, тука се уште Кака, Фабрегас и Меси. „Марка" пишува дека Перез е подготвен на Милан да му понуди 60-70 милиони евра за Кака, а на Бразилецот годишна плата од 12 милиони евра.:toe:

Не дека многу сакам да дојде Роналдо у Реал, ама сакам да дојде да видим што ќе ви биде после и тимот и коментарот. Не коментирајте пред време, неможе да се тврди ни дека ќе дојде ни дека нема да дојде. Ќе видиме што ќе биде на лето.

Не дека многу сакам да дојде Роналдо у Реал, ама сакам да дојде да видим што ќе ви биде после и тимот и коментарот. Не коментирајте пред време, неможе да се тврди ни дека ќе дојде ни дека нема да дојде. Ќе видиме што ќе биде на лето.
Mене ми е исто, нека крши глава ако сака, јас не сум за играч, јас навивам за тим.
Стално ви го продаваме отпадот и пак не можите да крените глава:toe:

Mене ми е исто, нека крши глава ако сака, јас не сум за играч, јас навивам за тим.
Стално ви го продаваме отпадот и пак не можите да крените глава:toe:
Да знам дека ти е исто, затоа доаѓаш и ни пастираш глупости од Шпиц.
Од секогаш сте биле feeder club на Реал Мадрид. Ко младински тим сте ни.

Да знам дека ти е исто, затоа доаѓаш и ни пастираш глупости од Шпиц.
Од секогаш сте биле feeder club на Реал Мадрид. Ко младински тим сте ни.

Хахаха нешто слично како Гетафе се ....само што Гетафе се појаки :vozbud:

“Шпиц: Тranslating Marca news since 2003“
:pos:

Инаку Калдерон имаше “интересна“ изјава пред 2-3 дена, рече, “Долго очекуваниот трансфер кој ќе се случи во Реал летово е по моја заслуга„

Што ли му значи тоа :tv:

А за Камачо пак кога ќе ми текне, незнам ни 10 утакмици дали беше на клупа, и јадеше отказ :pos2::pos2::pos2:
Кога дојде Камачо на клупата на реал се мислев дали 5 или 6 натпревари ќе ги води на реал. Се понагоре од 6 ќе беше успех :icon_lol:

лООЛ ссве ми е исто дали ке дое роналдо или не ...подобро рибери според мене него ли он (веке коа сме тргнале на крила), и знам дека роналдо нема да се снајде у реал тоа сум сигурен ко советник не би му дозволил ама тоа е ... има време

Ццц... кој ќе го трпи Роналдо доколку дојде во Реал... супер му е во Манчестер нека си остане таму плус ќе начукаат сума ептен голема за која можеме да купиме 5 одлични играчи ама не верувам да си оди од Манчестер:).
Инаку утре тепаме типувам 3:0:).

ee ти текна :) да се вратиме на утакмицата... ејјјјј бркаме 6 бодаааа :) :) мора да тепаме утре иначе у кладилница се чудам за барса против малага (исто бодови со атл мадрид) им дава 1.25 коеф ... чудна раб може да има нешо таму заебанции :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom