Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Честито нека ни е победата 7 по ред нека се множат и ајде утре чекаме кикс на барСЕЛОна:toe:

хахаа... супер игра иаме.. рамос малце деконцентриран да .. немаше употреблици центаршутеви.. робен само нека си пази од повреди.. Снајдер и Вдв .. по солидни се.. позади пепе.. царуе :) игуаин.. одличен е ... у стил на врвен голгетер игра :) све е супер.. само вака да продолжиме..:tv:

Ме изненадија киксовите на Ников, поспремен беше порано. Ама мора да се вклопи во Сител така да. Кога покажуваа кои играат на почеток, знакчињата беа на Атлетик Билбао и Малага:tapp:

AJ cestito novata pobeda br.7:smir:
a i jas malce se zbuniv so foubert i luccin (da ne sakale Luccin da go kupat?!):wink:
a sto e so Robben povreden e ili...
zaso mnogu zbesnav koga go izvadi od igra seto drugoto bese ok:helou:

Не е повреден. До некаде и во право беше што го извади, да не се замара многу, али ако ни пикнеа гол е тек тогаш ќе беше држ недај! Контрите никаде ни ги немаше после, само Игуаин ако успееше да извлече напред нешто. Тешко ни иде без Робен, мотор ни е. Почна пак нешто да се себичи малку али супер е.

Робен до вчера беше болен, немаше тренирано со тимот, не беше потполно спремен за овој натпревар. Направи тоа што требаше, доста е. Уште сме немале натпревар без Робен, така да не се знае дали толку значи.

Вчера покажавме далеку поголема независност во играта, пред се поради добрата партија на Снајд и ВДВ, кога тие играат добро целиот среден ред е поактивен, и они учествиваат во акциите, ама сепак Робен е чудовиште кога се во прашње контрите, вчера беше побрз од сите играчи на Расинг, мора да се користи таа негова брзина, глупо е да не го користиш кога го имаш.

И добро е шо не примивме гол, тешко дека ќе вратевме со Хави Гарсија, Марсело и Фобер во средина, а и Раул многу го форсираа да даде гол, требаше он да излезе, немаше душа да оди на крајот, не знам шо напињаат толку, секако ќе даде 308, во моментот е поважна победата на екипата.

Да не направат глупост само да го шутнат Рамос, си ги показува своите тренерски способности..со оваа игра Ливерпул нема шанси во ЛШ:smir:

1234040275_extras_albumes_0.jpg

Робен до вчера беше болен, немаше тренирано со тимот, не беше потполно спремен за овој натпревар. Направи тоа што требаше, доста е. Уште сме немале натпревар без Робен, така да не се знае дали толку значи.
abe so zboris...:nenene:
arjen e glavniot igrac na real , celiot napad zastanuva ako go nema nego...
steta so ne igrae so barcelona pa da vidis dali e "tolku nebiten" ... na kontri ke gi ubievme, ali bilo pa pominalo...
sepak samo nekade ostane zdrav do kraj na sezona nasata igra ke bide mnogu podobra za vo LS...
POZZ

abe so zboris...:nenene:
arjen e glavniot igrac na real , celiot napad zastanuva ako go nema nego...
steta so ne igrae so barcelona pa da vidis dali e "tolku nebiten" ... na kontri ke gi ubievme, ali bilo pa pominalo...
sepak samo nekade ostane zdrav do kraj na sezona nasata igra ke bide mnogu podobra za vo LS...
POZZ

Како шо глеам во постов на Иван никаде не пишува дека е небитен, само дека беше настинат и тоа е точно.

Иначе добар натпревар, требаше лобот на Ван Дер Варт да влезе, Снајдер полека се врака во форма, Игуаин ѕвер само малку ме изнервира кога себично дриблаше и не додаваше, Ласс немам зборови стварно мислам оти од него ке биде многу добар играч во наредните години. Само резултатот не ми се свига, треба да играме малку по офанзивно и да имаме поголеми реализации, а не таму да се промашува пред гол.

Како шо глеам во постов на Иван никаде не пишува дека е небитен, само дека беше настинат и тоа е точно.

Иначе добар натпревар, требаше лобот на Ван Дер Варт да влезе, Снајдер полека се врака во форма, Игуаин ѕвер само малку ме изнервира кога себично дриблаше и не додаваше, Ласс немам зборови стварно мислам оти од него ке биде многу добар играч во наредните години. Само резултатот не ми се свига, треба да играме малку по офанзивно и да имаме поголеми реализации, а не таму да се промашува пред гол.
epa neznam kolku znaete ama ramos ne igra napagjacki fudbal
eden gol na real i pocna da se povlekuva pickarski ramos i da brani,samo neznam kolku moze da mu nose rezultati ponataki toa branenje so go prave
BARSA SAMIPON

добро функционираа Робен и Снејдер заедно во тимот и мислам дека Рамос треба и во наредниот меч да излезе со истиот состав т.е. Гаго аут од првиот тим

Ме потсеќа ова на тимот лани, одлична одбрана и реализирање на шансите. Тоа е стилот на игра на Рамос.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom