Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е ова прво коло, не е ни второ, не е ни третоОва е 1/16 финале. Така да, далеку сме стигнале
![]()
и тоа не само прво,туку и последно:pos2::pos2::pos2:Да да стигнавме далеку, сепак за нас ова е прво коло, 1/16 финале е ама прво коло е за нас
Леле ми се прае ќејф еј, мора да им се удри по некоја казна на “ѕвездиве“, да им дојде малку памет! Штета за Буено, му ја упропастија вечерта!!
Дудек се обесиАман бе момци... шо се деси?
Аман бе момци... шо се деси?
Аман бе момци... шо се деси?
Примивме 6 гола за 180 минути од третолигаш, гадна ствар.
Примивме 6 гола за 180 минути од третолигаш, гадна ствар.
Да се работеше за финале на ЛШ и да игравте со противник со ваков квалитет, ќе ја играв 15+ во кладилница, а на друго ливче, противникот не дава гол.
Секогаш големите екипи кои претендираат на две или повеќе титули се откажуваат од куповите. Манчестер редовно се откажува од Карлинг, Реал од Копа дел Реј, додека пак Арсенал (кој најчесто нема кондиција да ја истрча цела трка во ПЛ) атакува на куповите, на Карлинг и ФА.
Реал е голема екипа, еден од ретките кој може да постигне и 6 гола ако му се потребни за да оди понатаму. Ноу сикирики, само задната линија да ја стегнете и на коњ сте.:back: