Да се работеше за финале на ЛШ и да игравте со противник со ваков квалитет, ќе ја играв 15+ во кладилница, а на друго ливче, противникот не дава гол.
Секогаш големите екипи кои претендираат на две или повеќе титули се откажуваат од куповите. Манчестер редовно се откажува од Карлинг, Реал од Копа дел Реј, додека пак Арсенал (кој најчесто нема кондиција да ја истрча цела трка во ПЛ) атакува на куповите, на Карлинг и ФА.
Реал е голема екипа, еден од ретките кој може да постигне и 6 гола ако му се потребни за да оди понатаму. Ноу сикирики, само задната линија да ја стегнете и на коњ сте.:back:
Абе јебеш куп, не ми е за него, и онака 20 години не сме го зеле па шо ни фали, одбраната ме нервира, трет резултат 4:3 оваа сезона, сите на Бернабе, тоа ме загрижува, па и Канаваро се повредил сеа, Хајнце ми се смачи да го гледам како му кршат кичма второкласни офанзивци, ако продолжи вака одбранава ќе останеме само на супер купот од почетокот на сезоната, колку и да ти е добар нападот одбраната ако не функционира џабе е, особено у елиминациона фаза у ЛШ.
Ама простор за оптимизам има, у криза не сме, јебеш таа криза по 3-4 гола кога даваш
е сеа уше одбранава да се среди... звучи едноставно ама тешко одеше до сеа, ептен сме ранливи, со 2 паса и у шеснаесетник ни се, шо вели Шустер: “Секој противник на Реал Мадрид постигнува гол од првата шанса, и притоа без никаква доминација„ , у право е човекот, добро е шо бар е свесен за тоа.
И многу шуплива ни е средината некако, Гаго е борбен ама не е ефективен на таа позиција како Диара, малку промени фалат ама изгледа тие се клучни за успех во натпреваруање како ЛШ.