Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Абе 90-та сме го примиле, ејјј :uvo:
ај ваљда купов ќе бидит поука за другиве натпреварувања како не треба да се игра :)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не е ова прво коло, не е ни второ, не е ни трето :) Ова е 1/16 финале. Така да, далеку сме стигнале :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не е ова прво коло, не е ни второ, не е ни трето :) Ова е 1/16 финале. Така да, далеку сме стигнале :)
Да да стигнавме далеку, сепак за нас ова е прво коло, 1/16 финале е ама прво коло е за нас :)

Леле ми се прае ќејф еј, мора да им се удри по некоја казна на “ѕвездиве“, да им дојде малку памет! Штета за Буено, му ја упропастија вечерта!!

Nikolic

Џентлмен
Член од
8 април 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
68
Да да стигнавме далеку, сепак за нас ова е прво коло, 1/16 финале е ама прво коло е за нас :)

Леле ми се прае ќејф еј, мора да им се удри по некоја казна на “ѕвездиве“, да им дојде малку памет! Штета за Буено, му ја упропастија вечерта!!
и тоа не само прво,туку и последно:pos2::pos2::pos2:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Аман бе момци... шо се деси?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Аман бе момци... шо се деси?
Ни се деси тоа што ќе се десеше кад тад :):):) Само што ни се деси од најголеми ботови, ама ние бетер сме изгледа :):)

Работава се вика...продавам шпанско сирење директно од Мадрид! Кој стигна ни напика по 2-3 комада! Недај боже Барса да ни дојде у овја момент, ќе не убие! Среќа што играме покасно, ваљда ќе им дојде памет до тогаш!

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Примивме 6 гола за 180 минути од третолигаш, гадна ствар.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Да се работеше за финале на ЛШ и да игравте со противник со ваков квалитет, ќе ја играв 15+ во кладилница, а на друго ливче, противникот не дава гол.

Секогаш големите екипи кои претендираат на две или повеќе титули се откажуваат од куповите. Манчестер редовно се откажува од Карлинг, Реал од Копа дел Реј, додека пак Арсенал (кој најчесто нема кондиција да ја истрча цела трка во ПЛ) атакува на куповите, на Карлинг и ФА.

Реал е голема екипа, еден од ретките кој може да постигне и 6 гола ако му се потребни за да оди понатаму. Ноу сикирики, само задната линија да ја стегнете и на коњ сте.:back:

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Е ако де. Сепак ова е купот, има време ке се управиме. Досега не сме играле целосно со првиот тим (можеби 1-2 натпревари само). Ке дојде и барса и ке си оди. Дали ке биде 10-0 за нас или 0-10 за нив не ме интересира. Гледај во лигата, слабо имаме одбрана ама сепак надвор од нашата средина играме супер. Единствено што треба да се направи е да се исфрли Хајнце од тимот, да се вметне Марсело на негово место, и на местото на Гаго да го внесе Де ла ред. Друг проблем не гледам.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Да се работеше за финале на ЛШ и да игравте со противник со ваков квалитет, ќе ја играв 15+ во кладилница, а на друго ливче, противникот не дава гол.

Секогаш големите екипи кои претендираат на две или повеќе титули се откажуваат од куповите. Манчестер редовно се откажува од Карлинг, Реал од Копа дел Реј, додека пак Арсенал (кој најчесто нема кондиција да ја истрча цела трка во ПЛ) атакува на куповите, на Карлинг и ФА.

Реал е голема екипа, еден од ретките кој може да постигне и 6 гола ако му се потребни за да оди понатаму. Ноу сикирики, само задната линија да ја стегнете и на коњ сте.:back:

Абе јебеш куп, не ми е за него, и онака 20 години не сме го зеле па шо ни фали, одбраната ме нервира, трет резултат 4:3 оваа сезона, сите на Бернабе, тоа ме загрижува, па и Канаваро се повредил сеа, Хајнце ми се смачи да го гледам како му кршат кичма второкласни офанзивци, ако продолжи вака одбранава ќе останеме само на супер купот од почетокот на сезоната, колку и да ти е добар нападот одбраната ако не функционира џабе е, особено у елиминациона фаза у ЛШ.

Ама простор за оптимизам има, у криза не сме, јебеш таа криза по 3-4 гола кога даваш :) е сеа уше одбранава да се среди... звучи едноставно ама тешко одеше до сеа, ептен сме ранливи, со 2 паса и у шеснаесетник ни се, шо вели Шустер: “Секој противник на Реал Мадрид постигнува гол од првата шанса, и притоа без никаква доминација„ , у право е човекот, добро е шо бар е свесен за тоа.
И многу шуплива ни е средината некако, Гаго е борбен ама не е ефективен на таа позиција како Диара, малку промени фалат ама изгледа тие се клучни за успех во натпреваруање како ЛШ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom