Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Вчера читав изјава на Калдерон, вели дека ниту еден еден играч не вреди 100 мил. евра, и никогаш не би дал толку пари само за еден играч.
Околу 75-80 мил. евра доста му се :) барем ја мислам дека толку ќе кошта ако го купат.

ronaldo ke dojde vo real madrid za 40 miloni evra poise mancester i da saka nema da dobie posto za 85 milioni mozat da se kupat 4-5 kvalitetni igrajaci sto poveke bi pokazale od ronaldo, kako na primer de rosi ....aqvilani huntelar itn poz poz .... RAUL THE BEST!

ronaldo ke dojde vo real madrid za 40 miloni evra poise mancester i da saka nema da dobie posto za 85 milioni mozat da se kupat 4-5 kvalitetni igrajaci sto poveke bi pokazale od ronaldo, kako na primer de rosi ....aqvilani huntelar itn poz poz .... RAUL THE BEST!

Е ајде де, се закачиле за него ко пијан за ракија. Незнам што ќе ни е бре, Робињо, Робен, Дренте и Снајдер може да игра крило...што се закачиле толку за него незнам. Само што ќе треба да го дадеме Робињо за џабе, сето тоа што го направија минативе 2 год. сакаат да го уништат само заради еден играч.

Балбоа ви замина во Бенфика па и не беше од некоја корист.

Линк - 2 по ред

никој не го побара Роналдо :), тој сам се понуде. знајте дека ако го продајте Роналдо манчестер ќе пропадни и зато цело време го дрвите тука во фан клуб реал

bratce MANCHESTER UNITED ne zavisi samo od eden igrac..... junajted zavisi od 24 igraci ... i ajde dosta veke sekoj den za ronaldo ... koga ke dojde kaj vas togaj ke pisuvate za nego... a saa oste e igrac na junajted

Балбоа ви замина во Бенфика па и не беше од некоја корист.

Линк - 2 по ред

Добар беше многу Балбоа, бш ми е жал што замина.

bratce MANCHESTER UNITED ne zavisi samo od eden igrac..... junajted zavisi od 24 igraci ... i ajde dosta veke sekoj den za ronaldo ... koga ke dojde kaj vas togaj ke pisuvate za nego... a saa oste e igrac na junajted

Преку...од колку играчи зависи Ман. Јунајтед. И ти ќе ми кажеш дал да пишувам за Роналдо или не? До утре ако сакам ќе пишуем!

Дојден е веќе во Мадрид, бара куќа.

Добар беше многу Балбоа, бш ми е жал што замина.

Преку...од колку играчи зависи Ман. Јунајтед. И ти ќе ми кажеш дал да пишувам за Роналдо или не? До утре ако сакам ќе пишуем!

van der sar brown vidic ferdinand evra nani anderson scholles carrick giggs hargruese rooney tevez saha eagles o'shea fletcher kutscah e od ovie zavisi .. i od SAF

Прво, никој нишо не те праша за Манчестер.
Второ, цело време оф-топик ојте.

Иначе, Мецелдер во финале, а? :)

van der sar brown vidic ferdinand evra nani anderson scholles carrick giggs hargruese rooney tevez saha eagles o'shea fletcher kutscah e od ovie zavisi .. i od SAF
Тука избројав 17 играчи од кои еден е непознат, а другиов нема играно освен на тренинг. Како тоа од нив зависи? Најчудно е што го нема Роналдо, ама па добро, си го рачунаш во Реал дека е.
Прво, никој нишо не те праша за Манчестер.
Второ, цело време оф-топик ојте.

Иначе, Мецелдер во финале, а? :)
Ништо страшно да се насмееме малце

Тука избројав 17 играчи од кои еден е непознат, а другиов нема играно освен на тренинг. Како тоа од нив зависи? Најчудно е што го нема Роналдо, ама па добро, си го рачунаш во Реал дека е.
:aplauz::aplauz::aplauz:

А овај болдираниов кој е?:nesum:

pa neli kaza oti samo ronaldo igra vo man ... i jas ti go nabrojax timo ...... a tuka spaga i ronaldo ..

a boldiraniov e vtoriot golman poljako kuszczak

А овој харгруесе кој е?

И јас не сакам ама доста се расправате,
на 7-ми јули ќе потпише,
то е :toe:
(за Роналдо мислам):uvo:
ај можит ќе го засакам,
само нека дават голови :)

Оооо неписмењаковиќ, ај шетај бе. Иди дркај на Роналдо дур е уште во дрес на Манчестер, зошто како што кажа еден фан на манчестер (го имам во потпис), може и тебе ти се повраќа од дресот на Реал. Затоа на работаааа :drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom