Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Алвес изгледа ќе потпише со Барса, само незнам како ќе се договорат за пари, испод 35 не верувам да го дадат.
Со кој ли ќе играме у недела, некој помал тим би било добро, да вклучи Реал и малце кеш за нив

Чекај, ќе играат Леванте? Вчера читав една изјава на Рамос, во која вели дека тешко ќе било да ги натераат да играат, но ништо не се знае уште...

Па изгледа не, затоа незнам со кого ќе играме, али добро ќе биде да има некаква утакмица

Нека ги викнат Барселона да играме :pos2:

Да да, нека ги викнат ебаго...уште една лекција да им одржиме, ќе им ги пуштиме кастиља да им играат :):)

Па Реал нека им даде плата на тие од Леванте, и да играте lol :)

Е да, јасно е. :) Ајде јас веке закажав место за десен бек.. Ми треба уште 10 да направиме тим. Сака некој? :P

Абе на официјалнава на Реал никаде не се споменува дека нема да играат Леванте. Пишува дека во недела ќе оделе на победа за да направат нов рекорд по бодови, ама никаде не се спомнува дека Леванте нема да игра. Стварно незнам што е работава.

Кога ке е официјално, тогаш ке објават. А официјално ке биде 1мин пред почетокот на натпреварот, дека на играчите во секој момент може да им стигнат платите на сметките.

Ааа, ќе им стигнат...тие немаат пари за ништо, ќе го продаваат стадионот, од кај да им стигнат?

Абе сеа ми текна зошто ќе носат нашите дресови со крагњи, па ние само така можеме да поминеме 1/8 финале од ЛШ бе, до дресовите е. :pos:

Еј закон се дресовите, многу ми се свиѓа што се со црни, а не со виолетови линии (барем така ми се чини). Обавезно ќе си купам оваков, овој стариов го изнаносев. Иначе да не знаете дали у Адидас шопови има вакви дресови? И колку чинат?

Подобро да играме со некој клуб од Анлгија или од Португалија отколку со Леванте, барем поинтересно ќе биде.
ако играме со Англиски сакам тоа да биде Арсенал или Манчестер Сити
а од Португалија тоа да биде Бенфика.

Еден голем поздрав до Миланез` со веста:Варгас блиску до Мадрид.

Ама што ке ни е.

Освен ако Хајнце не се прекомандува централен.

Касиљас најдобар голман на сезоната, Рамос најдобар десен бек а Раул најдобар централен напаѓач.

Благодарам.::):):):)

24фудбал

Оооф беее! Абе што к*р ќе ни го Варгас, ебате Варгас а! Покрај Марсело и Хајнце ќе дава пари за Варгас! Цццц боже господе!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom