Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Аууу, брат му е тој?:)
Прејџе на Еуроспорт гледав до негде...
да да брат му е и Реал сака да го земе да игра за нив но наводно стариот Снајдер (Весли) му рекол да почека уште некоја година да поигра малку за сениорскиот тим на Ајакс а и да добие поголема цена

Аууу, брат му е тој?:)
Прејџе на Еуроспорт гледав до негде...

Да да, брат му е. Реал сака да го земе, ама Весли сака да остане брат му во Ајакс барем уште 2 год. зошто Ајакс ја има најдобрата школа за фудбал во свет.

Џабе, кога Барса У-17...ова Шпанија У-17 отиде во финалето. :)

Па мора да се признае дека главните играчи се од Барса, Рубен Рочина и Тиаго Алкантара. И двајцава се гром, ама ќе ви ги грабнат ко што гледам на нет Челзи и Арсенал :) Челзи сака да го земе Рубен а Арсенал Тиаго :)

Од Реал ми се чини само Алваро Лопез е земен

А го има ли некој видено тоа левото крилце на Франција, аууу партал прави тоа дете.
И како сакате од на Реал кантерата да земат, изгледа на Арагонес син му е селектор. :pos:
Јбг малку оф-топик ама гледам се отворил муабет за У-17. :)

Да да го имам видено, само не ми текнува како се викаше. Седмицата така? Тој во Челзи игра.

Да така кажа и коментаторот дека у Челзи играл, абе растур ги направи тоа дете.
Гаел Какута а, запомнете го тоа име, хи вил мејк хистори. :)

А сеа изгледа у младинците на Челзи игра оти е млад за у резерви ама мислам дека од следната сезона може слободно за резарви да почне па со текот на времето да се инфилтрира и у првите редови на Челзи (ама војнички ја кажав оваа:) ).
Ах како го ископавте пред нас... :)

Ма иаме боље ние :)

И тоа наш, домашен производ. :)

Периодов тапа е :)
Ова би требало да бидат дресовите за следната сезона. Добро изгледаат

954080_orig.jpg

954081_orig.jpg

100 % ќе бидат вакви, сите од адидас се со крагња. Не ми се свиѓаат што се со крагња, ама нема врска...воглавном добри се :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom