Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Ехеееј, не претерувајте и вие па, немало да освојат заради Арагонес. И да го земеше немаше да игра прв тим Раул...покрај Виља да го стави Раул (иако е во подобра форма), а Торес не ни го споменувам. Имаат играчи, само незнам што се зел на рогови и ги зел тие Наваро, Арбелоа и компанија, тоа не ми е јасно.

Леванте може да се појави со 7 играчи, тоа е минимум за во примера, во прва минута еден да глуми повреден, и Реал да го добие натпреварот службено, 89 минути за славење, а за леванте нема да има казни. :)

А да им ги даеме Савиола Солдадо Дренте Балбоа и така не влегуваат кај нас нека играат од нивна страна.Ке се заебааме, да видиме дали ке се покажат.:pos2:

Абе кој курац, немаат тие млади играчи за да им играат? Сакам да ги гледам вечер Реал, и на крај коа ќе дигнат пехарот, а не...у пм да идат! И тие ги сфаќам, ама играле цела сезона, и сега за последнава ми се прават тука нешто! Нека им даде Калдерон по една плата бе ајде, нека играат нека идат у пм!

А да им ги даеме Савиола Солдадо Дренте Балбоа и така не влегуваат кај нас нека играат од нивна страна.Ке се заебааме, да видиме дали ке се покажат.:pos2:

хехе закон ти е идејата, може и кодина да им го дадеме на голот, чисто да видиме како брани.

Инаку Реал пратил понуда до дефанзивецот на Виљареал, Мартин Касерес.

повеќе информации на ---->24 фудбал <----

KE igra Levante .I ke izgubi 0:7.hehe i Real ke si ja proslavi titulata.NEKA VI E SO SREKJA

Не бе се договориле поише од 5 да не им даваат да не заминеле на полувреме.:)

Вечерва најверојатно ќе брани Кодина.
На страната на Реал пишува дека тоа ќе биде негов дебитантски настап.
Инаку прославата започнува после 23:00, хехех уствари да после натпреварот.
Леванте најверојатно ќе дојде да го изигра овој последен натпревар.
Штета што клубот е во голема криза. ај се надевам дека од наредната сезона во Сегунда ќе бидат поконкурентни.

Леле осеќам ќе ги надуеме вечер ама негде 7-0.Море да не ги расплачеме па да си одат на сред терен.Море може да се распадне леванте.

Греота бе, јас мислам дека повеќе од 2 нема да им дадат, зошто прифатиле да играат. Ова ќе биде исто како пријателска, не верувам дека Леванте ќе се бори многу. Ќе биде интересно, сакам да го видим комплетниот втор тим на Реал...појако ќе биде :)

Информации за пренос? :)

Леле еј, ќе нема кај да гледам Реал :@:@:@:@ Оваа тетовскава што даваше, прошлото коло немаше...изгледа не даваат више. На Суперспорт гледам не пишува ништо, сител јок!

Edit: Ооо ми текна, ќе ја има на таа босанската HAYAT, вчера баш видов. Тоо има кај да ја гледам :):)

Нешто од Сител кажаа дека вечер ке имало комбинирани преноси...така да би требало и Реал да ги има.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom