Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Вие кога ќе си обезбедите титула 2 месеци пред крај на сезона и вие ќе си зборувате за шо сакате а во меѓувреме оди прашувајте се зошто сте толку не компетентни да постигнете гол.

Па добро де... барем ние играме во ЛШ, за разлика од некои.

Уште една утакмица ..и чао пријатно ..без никаква титула

Реал си го сработи своето за оваа сезона

Уште една утакмица ..и чао пријатно ..без никаква титула

Реал си го сработи своето за оваа сезона

Се согласувам со тебе. Мирко Вучинич е најзадоволен од работата на Реал.

можеби тој да, задоволен е, ама не беше за долго. И вашата ќе иста, на Олд Трафорд ќе го примате апо, а ние сме најзадоволно од она на 23 декември, Стадион Ноу Камп, натпревар Барселона 0-1 Реал Мадрид, стрелец Баптиста 37 минута, натаму незнам што да се зборува.

можеби тој да, задоволен е, ама не беше за долго. И вашата ќе иста, на Олд Трафорд ќе го примате апо, а ние сме најзадоволно од она на 23 декември, Стадион Ноу Камп, натпревар Барселона 0-1 Реал Мадрид, стрелец Баптиста 37 минута, натаму незнам што да се зборува.

Te разбирам... И јас сум задоволен ако ја видам Халеева Комета пак во живот. Впрочем, како и за сите работи кои се случуваат еднаш во 20, 50 или 86 години.

баш се интересирав што правите муабет на ЛШ...и се покајав што отворив, а баш убаво си зборевте што да купите кого да купите...
Такви сме ние, боље не отварај.

Кој шо може :)
Да

Да

Така е, заслужено сте таму, тешко беше да се помине Селтик и Шалке

Ти текнува еднаш коа пиша, на крајот се бројат овците? Се глеаме на крајот попис да праиме.

И сума сумарум можам да кажам само, патетични сте

баш се интересирав што правите муабет на ЛШ...и се покајав што отворив, а баш убаво си зборевте што да купите кого да купите...

стварно си хомофоб или само оти нејќиш да му го видиш "пехаро" на Гути на сред Бернабеу дур му аплаудират играчите на барселона?

Абе остај ги ,

сега им е криво шо не се Мадридисти,

и драпет ......

foto_282846_CAS.jpg

тодос унидос пор пцб
хммммм... се прашвам зошто се борат за второ чим се толку овединети

Абе ај не се замарајте со нив, глеаш криво им е шо ќе го јадат на големо од ман утд.
А за вас драги мои Мадридисти да се искулирате едно убаво би ви ја препорачал страната anti-Barcelona.com
Мој совет, изгледајте ги презентациите, се наоѓаат во Multimedia.

Се прашувам зошто се замарате со нив? Барем си зедовме Ла Лига, за разлика од некој друг кој секоја сабота/недела плаче, поради слабата игра на нивните миленици...Ќе мафтаат сега со бели марамчиња како пред 2 недели :):):)

Браво! А која корист имате од тоа што играте во полуфинале? Само се прашувам што стана со онаа ФАНТАСТИК ФОР која пред почеток на сезоната велевте дека ќе дава по 3-4 гола на секоја утакмица? :pos2::pos2:

ПАТЕТИЧНИ СТЕ!!!

Te разбирам... И јас сум задоволен ако ја видам Халеева Комета пак во живот. Впрочем, како и за сите работи кои се случуваат еднаш во 20, 50 или 86 години.

Абе Халеева комета да, се случува на многу години разлика, ама победата на Реал над Барса, повторно доаѓа на 7-ми Мај, сега на Бернабеу. Ќе фрчат комети кон Валдез.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom