fire.strtr
The Prodigy
- Член од
- 28 февруари 2008
- Мислења
- 149
- Поени од реакции
- 0
Ако може.
Уште една утакмица ..и чао пријатно ..без никаква титулаПа добро де... барем ние играме во ЛШ, за разлика од некои.
Не за долго...Па добро де... барем ние играме во ЛШ, за разлика од некои.
Се согласувам со тебе. Мирко Вучинич е најзадоволен од работата на Реал.Уште една утакмица ..и чао пријатно ..без никаква титула
Реал си го сработи своето за оваа сезона
можеби тој да, задоволен е, ама не беше за долго. И вашата ќе иста, на Олд Трафорд ќе го примате апо, а ние сме најзадоволно од она на 23 декември, Стадион Ноу Камп, натпревар Барселона 0-1 Реал Мадрид, стрелец Баптиста 37 минута, натаму незнам што да се зборува.Се согласувам со тебе. Мирко Вучинич е најзадоволен од работата на Реал.
Te разбирам... И јас сум задоволен ако ја видам Халеева Комета пак во живот. Впрочем, како и за сите работи кои се случуваат еднаш во 20, 50 или 86 години.можеби тој да, задоволен е, ама не беше за долго. И вашата ќе иста, на Олд Трафорд ќе го примате апо, а ние сме најзадоволно од она на 23 декември, Стадион Ноу Камп, натпревар Барселона 0-1 Реал Мадрид, стрелец Баптиста 37 минута, натаму незнам што да се зборува.
Такви сме ние, боље не отварај.баш се интересирав што правите муабет на ЛШ...и се покајав што отворив, а баш убаво си зборевте што да купите кого да купите...
ДаКој шо може
ДаАко може.
Така е, заслужено сте таму, тешко беше да се помине Селтик и ШалкеПа добро де... барем ние играме во ЛШ, за разлика од некои.
Ти текнува еднаш коа пиша, на крајот се бројат овците? Се глеаме на крајот попис да праиме.Се согласувам со тебе. Мирко Вучинич е најзадоволен од работата на Реал.
стварно си хомофоб или само оти нејќиш да му го видиш "пехаро" на Гути на сред Бернабеу дур му аплаудират играчите на барселона?баш се интересирав што правите муабет на ЛШ...и се покајав што отворив, а баш убаво си зборевте што да купите кого да купите...
тодос унидос пор пцб
Браво! А која корист имате од тоа што играте во полуфинале? Само се прашувам што стана со онаа ФАНТАСТИК ФОР која пред почеток на сезоната велевте дека ќе дава по 3-4 гола на секоја утакмица? :pos2::pos2:Па добро де... барем ние играме во ЛШ, за разлика од некои.
Абе Халеева комета да, се случува на многу години разлика, ама победата на Реал над Барса, повторно доаѓа на 7-ми Мај, сега на Бернабеу. Ќе фрчат комети кон Валдез.Te разбирам... И јас сум задоволен ако ја видам Халеева Комета пак во живот. Впрочем, како и за сите работи кои се случуваат еднаш во 20, 50 или 86 години.