Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Нигерци... лол... Немате ли кабелски оператор, да стават тама СуперСпорт или некоја друга телевизија?

Имаме кабелски оператор ама не доволно компетентен да склучи договор со добра спортска ТВ, па за тоа ќе гледам со нигери.
А инаку за кабелската у Кавадарци ќе ти ги набројам програмите кои се кодирани т.е. се плаќа за да ги пренесуваш: Еуроспорт, Еуроспорт 2, МТВ Адриа, Дискавери... друго се е ѓупски програми од оние бесплатните.

Со вакви оператори,тешко дека у скоро време ќе имаме асални спортски канали,на кои би можеле да ги гледаме сите фудбалски утакмици

еј А како пак овие од Примера Дивизија, наместиле најголемото дерби - Ел Класико да се игра во Среда на 7-ми Мај, златен викед, они во вонредно коло ја ставиле.

Тоа е, овие CableTel се најголеми клошари, сите што беа за спорт ги скинаа. Ми ставиле една американска безбол да гледам, и кошарка 24324 лига у пм.

Тоа е, овие CableTel се најголеми клошари, сите што беа за спорт ги скинаа. Ми ставиле една американска безбол да гледам, и кошарка 24324 лига у пм.

Не се они криви...македонскиве ТЕЛЕвизии се бунат зошто им ги зимаат гледачите странските телевизии.(Телма се буни за ОБН- и они даваат италијанско, МТВ се буни за ЕСПН-даваат НБА, Канал 5 се буни за Премиере- и они даваат Ф1)

И затоа ни ги гасат програмите.

Не се они криви...македонскиве ТЕЛЕвизии се бунат зошто им ги зимаат гледачите странските телевизии.(Телма се буни за ОБН- и они даваат италијанско, МТВ се буни за ЕСПН-даваат НБА, Канал 5 се буни за Премиере- и они даваат Ф1)

И затоа ни ги гасат програмите.

Не сме им ние криви, нека си ги средат малку коментаторите и ќе ги гледаме нив. Зар ако добро коментираат некоја утакмица јас ќе гледам на Премиере? Не! Сами си се криви, да им ебам глупите.

Нај криви ке испаднат сателитските антени, бидејки се многу скапи во Македонија...а да си имаш таква, што сакаш и каде сакаш ке си гледаш. : )

и плус на Телма сликата е за никаде...ако изгледаш една утакмица очите три дена ке те болат

Нај криви ке испаднат сателитските антени, бидејки се многу скапи во Македонија...а да си имаш таква, што сакаш и каде сакаш ке си гледаш. : )

Ич не се скапи, барем денешно време.

Ако сакаш секој ден да се качуваш да бараш сателит, ок. Ако не ке си купиш апаратче за само да ти бара сателит и да ти ги меморира(100евра е тоа мислам)

Ако сакаш секој ден да се качуваш да бараш сателит, ок. Ако не ке си купиш апаратче за само да ти бара сателит и да ти ги меморира(100евра е тоа мислам)

Нема да те фати комплет повеќе од 250-300 евра. Во кладилница лупаш толку пари месечно, мајкуму - земи месец дена одмор и стај сателит :)

Ќе биде, во скоро време. Докурца од ова кабелскиве, програмиве се катастрофа.

Нема да те фати комплет повеќе од 250-300 евра. Во кладилница лупаш толку пари месечно, мајкуму - земи месец дена одмор и стај сателит :)

Не зборам за мене...имам јас. : )

Зборам за другите, како што гледам сите имаат кабловска...повеке им се исплати а од друга страна тапа е. : )

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom