Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Со Расинг, Боби која страна?

Со Расинг, Боби која страна?

Вебсајтот, ама сеуште е во изработка, барем на англиски, нема ги табелите за младите, некои информации за освоените титули на турнирите и др...

Бај д веј, да не знае некој во која генерација играт на зидан и роналдо синчињата?

На Зидан ќе да има 14 години, овој другиов незнам.

Абе каков ист, гледај колкава коса има :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Дали знајш Мадрид, зш се викат син му на Зизу Енцо?

Дали знајш Мадрид, зш се викат син му на Зизу Енцо?

Па мислам дека е по идолот на Зизу Енцо Франсесколи или како се викаше тој, ама знам дека е по омилениот фудбалер на Зидан.

Па мислам дека е по идолот на Зизу Енцо Франсесколи или како се викаше тој, ама знам дека е по омилениот фудбалер на Зидан.
Така е. Некој играч од јужна америка негде е тој

Абе Серпико, сите што навиваат за Реал се со памет (да немаат памет не би навивале за Реал) :):):)

Енцо Франческоли е уругваец, бивш играч на Олимпик од Марсеј, градот каде израснал Зидан. Токму на Франческоли може да му се каже фала за влијанието кое го имал врз Зидан.

Не реков дека некој е глупав, туку само прашав дали знаете нешто. Ако сме до толку квизовски расположени, ајде да прашуваме и понатака :) Некој податок за жена му на Зизу, омилениот шпански клуб итн? :)

Абе википедија и ја знам, уживај. Да те прашам кој го учел Ето кога дошол во Реал?

Не е википедија бе. Ко бев мал имаше нешо шо се викаше Темпо или Ногомет, хартија во боја :)

Другата утакмица ја играме против Расинг, така да тешко

велиш? лани на ел сардинеро не тепаја 2-1, а и оваа година како му има тргнато... да сум шустер би му попуштил да не тепат, жал ке ми падни ако не стигнат до ЛШ, патетико ич ги нејќам

Одејте да ги видате новите планови за подобрување на Real Madrid City и стадионот. Се чека на последните договори и дозволата од владата во Мадрид да дадат дозвола.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom