Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И вечно ќе му бидам благодарен за голот! Арно да е Игуаин само тој што ја решил титулата. Може не директно, како што беше во случајов со Игуаин, ама и многу други играчи со своите голови на некои други утакмици го решаваат шампионот. Што било било, си останувам на своето мислење...не е за во Реал. Мое мислење, имам право на него нели?![]()
Разликата е тоа што, Реал си ги заработил тие пари за разлика од Челзи. Тоа ти се вика успешен бизнис. Да те прашам колку Интер троши во сезона?Не ми е јасно оти сите го мразат Челси, само затоа што може да купи секого кој сака, кога и Реал е ист тим...
Ќе биде, ќе ти го докаже спротивното.И вечно ќе му бидам благодарен за голот! Арно да е Игуаин само тој што ја решил титулата. Може не директно, како што беше во случајов со Игуаин, ама и многу други играчи со своите голови на некои други утакмици го решаваат шампионот. Што било било, си останувам на своето мислење...не е за во Реал. Мое мислење, имам право на него нели?![]()
немаш право. жими се ќе ти влезам со фаталити и хадукени некој ден :pos2:
ОФ ТОПИК!
АЈСА?! Само немој и зоља да извадиш жити се!
Според Мијатович Игуаин е дел од долгорочните планови на Шустер за тимот и ќе остане уште долго време кај нас, знам дека многу од вас не се воодушевени од овој момак, и јас не сум многу ама има надеж за него осеќам дека ќе испадне играч од него само треба да си ја најде позицијата, ми се чини дека само 5-6 утакмици има изиграно на својата приридна позиција како шпиц или втор напаѓач, минатата сезона под водство на Капело цело време играше десно крило и се губеше максимално.