Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
На Canal+ Futbol пред некое време имаше утакмица Реал - Барса во оваа категорија Зизу Јуниор кај шо е. Прав лидер на тимо е, како че се развива ќе видиме:)

Енцо Франческоли е уругваец, бивш играч на Олимпик од Марсеј, градот каде израснал Зидан. Токму на Франческоли може да му се каже фала за влијанието кое го имал врз Зидан.

Не реков дека некој е глупав, туку само прашав дали знаете нешто. Ако сме до толку квизовски расположени, ајде да прашуваме и понатака :) Некој податок за жена му на Зизу, омилениот шпански клуб итн? :)

Не бе па и ти, не го реков ни јас тоа :) Само појаснување :):)

патетика невидена се овие каталонциве. сопорк.ес и ел мундо депресиво.цом пишат трачој дека Робињо ќе сме го продавале

Не се замарајте ич ко оние од МИлан ке станеме за секоја шпекуилација по три страни пишуваат и сите истото го пишуваат.Стеј кул одиме на титула:)

Што се замарате со вакви работи? Некој од овде мисли дека Робињо може да оди од Реал? И самиот Робињо си го сака Реал, а и Мијатовиќ ако го пушти...глава сечам.

Робињо ќе остане бајаги време у Реал,нема причина зошто не бе било така

Не ми е јасно оти сите го мразат Челси, само затоа што може да купи секого кој сака, кога и Реал е ист тим...

Реал години наназад го прави тоа што сега го прави Челзи

http://goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=661151

Со оглед на тоа што е сигурно дека Диара ќе си замине на крајот на сезонава, многу ме радува оваа вест! Ако е точно (а не им верувам многу на страниве), ако се исполни ќе бидем најсреќен...само да не го гледам „манекенов“ во Реал.

Затоа Бил Гејтс ке го купи Интер :urko: .

Он Топик:

Честито титулата :)

манекен не манекен, убо му оди на модната писта
http://youtube.com/watch?v=RKQYPp2XbyA
познаваш друг манакен шо има даено гол во 95 мин за да ја освој лигата?

И вечно ќе му бидам благодарен за голот! Арно да е Игуаин само тој што ја решил титулата. Може не директно, како што беше во случајов со Игуаин, ама и многу други играчи со своите голови на некои други утакмици го решаваат шампионот. Што било било, си останувам на своето мислење...не е за во Реал. Мое мислење, имам право на него нели? :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom