Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
хаха, јас не мислам на тимот на реал...оти ве гледам секој ден несо пишувате на фан клуб барса, да не е спротивно од тоа ти со викаш ? и да ти кажа...уште пред почетокот на минатата година многу блиску до договор со барса беше анри...само арсенал тогаш несакасе да го продаде...значи уште од минатата сезона рајкард си има смислено тактика....не се секирај ти за тоа (и сам си покажа дека си преокупиран со барса)

ти фантомХ повише мислења имаш у Барса одошто у Реал, затоа ти бар ќути си

hhmmmm! hahaha! a da ne bese Anri blizu do Real?!?! kako sto znam vo posleden moment ne go pustija da si zamine vo Real! a ne vo Barca! ne izmisluvajte takvi raboti i ajde mrsh vo FAN klub Barshitlona!

uste e slab real ama za dve do tri godini ke bide toa so bil
p.s. ne navivam za nieden tim

Следниот што ќе провоцира или што ќе пишува оф топик на темава, добива жолт картон, а ако продолжи, го испраќам во соблекувална.

Никола кога ќе ги пуни мрежите савиола сигурно ќе го сакаш,и незнам што имаш против кварезма кога е феноменален играч.

Барса сами си се откажаа од него....Савиола 100пати викаже дека сака нов договор и овие не му даваа....убао им напраи сеа
откако дојде савиола, најомилен играч ми беше после ривалдо

Барса сами си се откажаа од него....Савиола 100пати викаже дека сака нов договор и овие не му даваа....убао им напраи сеа
откако дојде савиола, најомилен играч ми беше после ривалдо
исто како ето

samo kolku pati Saviola vleze kako rezerva i dade gol! 2-3 pati gi izvadi vo posledna min. i pak nejkea da mu go prodolzat dogovorot! epa sto sakaat pojce neznam! stvarno dobar igrac!

Ок е беше потенцијал...ама никогаш не се докажа. Инаку колку за информација Барса го плати 20 и нешо милиони евра во 2001(од ривер).

Ок е беше потенцијал...ама никогаш не се докажа. Инаку колку за информација Барса го плати 20 и нешо милиони евра во 2001(од ривер).
савиола кога дојде во барса беа за нигде,доминираше реал,и пак успеваше да постигне солидна бројка на голови

Sea koj ce dojde Saviola na Nou Kamp da im gi trese mrezete neka go gagaat so glava od bik ili od vol:vozbud:edvaj cekam da im dade Savioa gol na na Barshitlona

epa aj...ti da si dobar igrac...ce se dokazes da igras samo po 10-15 min. na natprevar ?

Пооооо, па реков нешо лошо јас??? Не сакате ни со лошо ни со арно.
Ви реков дека, ДА беше звер во Аргентина...талент ама не се докажа иначе ете играше и на позајмици во други тимови и шо напрај?
Со среќа нека му е во Реал. Не плачам јас дека е слаб или нешо слично само ја кажвам вистината, како и секогаш. :)

Пооооо, па реков нешо лошо јас??? Не сакате ни со лошо ни со арно.
Ви реков дека, ДА беше звер во Аргентина...талент ама не се докажа иначе ете играше и на позајмици во други тимови и шо напрај?
Со среќа нека му е во Реал. Не плачам јас дека е слаб или нешо слично само ја кажвам вистината, како и секогаш. :)

Во Севиља сосема добар беше дечкото

moram da priznaam konecno real pocnaa da pravat asalni transferi... ukapiraa deka ne e poentata samo da isprcis nova rekordna suma za eden igrac. edino mislam deka go preplatija pepe(ako ne se tie 30 milioni izmislica) drugo se im bese na mesto do sega.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom