Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки за ПероооУ само да не испадни како сисињо...потенцијал а никогаш да не се докажи. Како и да е со Метзелдер сјача Реал појќе од шо другите мислат. Конечно класичен стопер да се најде во Шпанска лига. Значи така одбрана...сеа уште среден ред ви фали, и 2 место ви е гарантирано :)

hah! Pepe deneska ke bide prezentiran vo 13 casot, Saviola bi trebalo utre! eve novi vesti vo vrska so Real:
Dudek najverojatno kako sloboden igrac ke si zamine vo Real, za transferot na Drenthe ostanuva uste da se dogovorat za platata, a Real ispratile ponuda i za Riquelme! covekot e prejak no mislam deka e star i bi mozel samo 1-2 god da igra! no sepak ova se dobri zasiluvanja!

Cestitiki i od mene za site zasiluvanja

Metzelder
pepe
Saviola
Soldado
Dudek

Честитки за ПероооУ само да не испадни како сисињо...потенцијал а никогаш да не се докажи. Како и да е со Метзелдер сјача Реал појќе од шо другите мислат. Конечно класичен стопер да се најде во Шпанска лига. Значи така одбрана...сеа уште среден ред ви фали, и 2 место ви е гарантирано :)
хахаха јове, у право си брат :smee: А иначе он топик, одбрана имате јака, ама мислам дека скап го плативте Пепе, ама си имате пари, ви се може toeto а за овие другиве, свака част, добри засилувања.

Арен море ќе го учи касиљас да брани пенали.Исто и за Педро Леон е заинтересиран реал,го најавуваат како голем талент,башка и на менаџер е ѕвер.Секој ден имаме нов играч,за тие што се бунеа дека реал не купува.btw и пападопулос дое.

На 26 август започнува Примера 2007-08. Во првото коло Реал е домаќин, но ќе има тежок натпревар со градскиот ривал Атлетико, а Барселона започнува како гостин со Расинг Сантандер
Еве го и комплетното прво коло...
http://www.lfp.es/mainlfp.htm (клик - Primera Division)
А еве го и целиот календар...
http://www.lfp.es/mainlfp.htm (клик - Primera Division потоа клик - Calendario)
,,Ел класико,, помеѓу Барселона и Реал се игра на 22-23.12.2007 во 17 коло, а Реал - Барселона е на 7.5.2008 во 36 коло

cestitki koj ke se pokazat
ps ivan so manager igras, football ili championship? c'ship e poarna samo dosadno mi e so Real, pa pocnav so Castellon od vtora da igram
не бе чемпионшип,глупа ми е таа,барем предходните верзии,фудбал менаџер.Кварезма е блиску до Реал,барем така пишува во ас

не бе чемпионшип,глупа ми е таа,барем предходните верзии,фудбал менаџер.Кварезма е блиску до Реал,барем така пишува во ас

football manager e polosa. edinstveno nesto so cini e so ima pojke timoj i igraci
championship e posredena (meni, opcii takvi gluposti) i e porealna. oti ko igrav so Real na Championship mi dadoja 170M evra za da kupam igraci vo prvata sezona a football 50. i nerealni se cenite vo football manager.

on topik. ako go zeime quaresma, robben so ke ni e?
ubo so go zedoja saviola na free tranfer ama poranesen igrac na farca e i e vo Real samo za da mu se odmazdi na barshitlona. ic ne mi e gajle kolku e aren ama jas go nejkam i nikogas nema da go postovam

e momci da znaete kolku mi e krivo sto ovde na davaat spansko prvenstvo.Navivac sum na REAL MADRID veke 12-13 godini od moi 10 vo vremeto na seedorf,suker,mijatovic,panuci,hiero.
Vo sydney sum veke 2 meseci i gi propustiv poslednite 4 utakmici na real a tie bea najaki.
Inace ako real madrid go zeme riquelme ke bide ekstra,deckoto e roden lider,gleate so prai na copa amerika.
REAL MADRID FOREVER

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom