Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
prethodno imase eden cuden POST! vo nego mi se vide kako da navivas za Barca, a i na mnogu drugi!

Хехехеххе а бе брачка..Тоа што не пцујам по Барса не значи дека навивам за нив.Инаку на форумов година и пол пиша за Реал уше коа бевме 2-3 ца навивачи за Реал.

Ајде нека го земат уште Рикелме и доста е.

досега не сум видел шпекулација дека реал планира да испрати понуда за рикелме...али агентот на рикелме е во Мардид да го договори трансферот на рикелме во Атлетико

kalderon i mijatovic prodolzvat da se dokazvat
prvin saviola, go sakat fabregas, pa riquelme, pa quaresma...
tie ne se tocni
jas vi kazav. saviola potpisa za da mu se odmazdi na farcelona a ne za da se dokazi vo real. ic ne mi e gajle kolku se jaki, ama ne zasluzvat da bidat postovani. da go nosis dreso na real pa na farca ili obratna e nevoobichaeno i ne treba nikogas da se sluci. ama eve... toj so saka pari, ic ne mu e gajle za koj tim igra. pisese na goal deka navivacite na roma ke go prodavale chivu na ebay lol.

i900000_saviola.jpg

da se nadevame deka nikogas nema da zaigra vo ovaj dres. samo doma neka si go nosi i neka se radva deka ima dres od real so negovoto ime od pozadi

досега не сум видел шпекулација дека реал планира да испрати понуда за рикелме...али агентот на рикелме е во Мардид да го договори трансферот на рикелме во Атлетико

Нервоза, а?:)

која нервоза бе ? јас само си кажувам тоа што го читам
Роналдињо-меси-Ето-Анри....нервоза а ?

ете се гледа која нервоза ти ја имаш....

која нервоза бе ? јас само си кажувам тоа што го читам
Роналдињо-меси-Ето-Анри....нервоза а ?

abe oti ste preokupirani so real nisto nema da osvojte. da mislite pojke na vasio tim mozi pojke ke naprajte. navivacite i klubot na farcelona neka prodolzat vaka. nas ni odgovara da mislite na najdobrio klub na sveto i da go sonvate to real so go ima osvoeno
a za ronaldinjo mesi eto i anri. tie site vo prvio tim ke gi soberi? i da gi soberi ic ne mi e gajle. odvaj cekam da pocni sezonata pa da vidime koj e koj i koj film ke go gleate posle fantastik for
izglea ke bidi
ovaj
i900072_raulislordrings.jpg

ili ovaj

i900074_ReignofFiremovie.jpg

:pos2:
ете се гледа која нервоза ти ја имаш....

Се плашам да не небиди интересна сазоната како претходнава:pos2: , Реал да не биди прв многу порано, па во претпоследно коло да ќе и ја даде на барселона утакмицата за да биди втора

abe oti ste preokupirani so real nisto nema da osvojte. da mislite pojke na vasio tim mozi pojke ke naprajte. navivacite i klubot na farcelona neka prodolzat vaka. nas ni odgovara da mislite na najdobrio klub na sveto i da go sonvate to real so go ima osvoeno
a za ronaldinjo mesi eto i anri. tie site vo prvio tim ke gi soberi? i da gi soberi ic ne mi e gajle. odvaj cekam da pocni sezonata pa da vidime koj e koj i koj film ke go gleate posle fantastik for
izglea ke bidi
ovaj

ili ovaj

Така е, најточното нешто до сега:salut:кој високо лета, ниско паѓа

хаха, јас не мислам на тимот на реал...оти ве гледам секој ден несо пишувате на фан клуб барса, да не е спротивно од тоа ти со викаш ? и да ти кажа...уште пред почетокот на минатата година многу блиску до договор со барса беше анри...само арсенал тогаш несакасе да го продаде...значи уште од минатата сезона рајкард си има смислено тактика....не се секирај ти за тоа (и сам си покажа дека си преокупиран со барса)

ти фантомХ повише мислења имаш у Барса одошто у Реал, затоа ти бар ќути си

хаха, јас не мислам на тимот на реал...оти ве гледам секој ден несо пишувате на фан клуб барса, да не е спротивно од тоа ти со викаш ? и да ти кажа...уште пред почетокот на минатата година многу блиску до договор со барса беше анри...само арсенал тогаш несакасе да го продаде...значи уште од минатата сезона рајкард си има смислено тактика....не се секирај ти за тоа (и сам си покажа дека си преокупиран со барса)

ти фантомХ повише мислења имаш у Барса одошто у Реал

brat ic ne ni e gajle arni koga trebase da odi vo barsa.
jas ne zborav za forumo deka ste preokupirani so Real tuku za timo na barselona
videte gi slikite. "One player to rule them all" i "The battle for the title is won".
ako gi sonvate titulite so gi imame osvoeno, tesko vas, oti pojke nemora da brojme kolku se, oti nogu se

brat ic ne ni e gajle arni koga trebase da odi vo barsa.
jas ne zborav za forumo deka ste preokupirani so Real tuku za timo na barselona
videte gi slikite. "One player to rule them all" i "The battle for the title is won"
.

сеа си се дозакопа....

Абе како мали деца сте

ти фантомХ повише мислења имаш у Барса одошто у Реал, затоа ти бар ќути си

па кога расправате за Реал на темата на Барселона, тоа е

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom