Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
да не мисли на робен па згрешил во пишување.

ja nisto ne znam so se slucuva ama ova sıgurno e z pepe ı savıola!
За Пепе прочитав.. а за Савиола слушнав само некои шпекулации.. имате некој линк или сеуште не е официално?

cestitki do mijatobitch za pepe. 20 i kusuro M toj normalen e????
i so ke nie ko gi imame cannavaro, metzlder, ramos, helguera. promasena investicija
velea ke odlucvat megu soldado i saviola a tie pak dvata gi zedoja. i sea so? higuain, rvn, raul, saviola, soldado...
a sreden red?? ke mu go ostajme na gago i diarra.
pojke ne se ni zamaram koj ke go kupat. samo neka pocni sezonata i nie pak da si navivame

i so ke nie ko gi imame cannavaro, metzlder, ramos, helguera. promasena investicija
velea ke odlucvat megu soldado i saviola a tie pak dvata gi zedoja. i sea so? higuain, rvn, raul, saviola, soldado...
pojke ne se ni zamaram koj ke go kupat. samo neka pocni sezonata i nie pak da si navivame

najverojatno i Helguera ce si zamine! Galata i Fenerbahce se dobro zagreani za nego! ipak im trebase be kako zboris taka! pamtis koga Cannavaro i Helguera nemozea da igraat zaradi kartoni? i so napravija? igrase Mehija! taman si e! Ramos desno, Cannavaro i Pepe centralni, i Torres ili dokolku zemat nekoj podobar levo! a vo sredinata sigurno ke zemat nekogo be! cekaj se cekase da si dojde trener za da pocnat transferite! eve za 1 den 2 transfera! so Metcelder 3

За Пепе прочитав.. а за Савиола слушнав само некои шпекулации.. имате некој линк или сеуште не е официално?
Савиола се очекува да биде презентиран во петок.Линк тука
Ви текнува кога реал го купи рамос за 27 милиони.Гледајте го сега,Не зборете предвреме.

Mojo omlien igrac konecno vo Real
Real i Feenord se dogovorija, se ceka na Drenthe da reci DA i da letni za Madrid denojve
http://www.marca.com/edicion/marca/futbol/1a_division/real_madrid/es/desarrollo/1015214.html
uste ednas ke recam. koj mu dade na gago da igra za argentina vo Copa America???
boka najdoja sto pati poarni igraci na negovoto mesto za 5x pomalce pari
i tie so igat namesto nego mi se edni od omilenite igraci. pablo ledesma i neri kardozo imat 21na a se :zver: oj. gi imam gleano nekolku pati posledno vreme vo coa libertadores i argentinskata liga i greska ne prat. se mu e na mesto

Во дневник пишеше дека до Пепе било готово и дека тој бил првоѕо засилување на реал откако Шистер дошол.

Солададо не беше продаден од Реал на Осасуна или само позајмен, па сега се враќа?

slusam se vrtat moabeeti od FANOVITE na Barca deka Saviola nemal vrska! ccc kakvi ludje ima ej! pa samo kolku pati gi izvadi vo posledni min. koga vlagase! igrase vo posledni 10 min. i na sekoja vtora utakmica davase gol, i sega ne im cinel! ama toa ti e!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom