ja nisto ne znam so se slucuva ama ova sıgurno e z pepe ı savıola!RUBER ???? prv pat slusam! a inace do sega gi zedoja:
-Metcelder (Borrusia Dortmund)
-Pepe (Porto)
-Saviola (Barca)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ja nisto ne znam so se slucuva ama ova sıgurno e z pepe ı savıola!RUBER ???? prv pat slusam! a inace do sega gi zedoja:
-Pepe (Porto)
-Saviola (Barca)
За Пепе прочитав.. а за Савиола слушнав само некои шпекулации.. имате некој линк или сеуште не е официално?ja nisto ne znam so se slucuva ama ova sıgurno e z pepe ı savıola!
cestitki do mijatobitch za pepe. 20 i kusuro M toj normalen e????
i so ke nie ko gi imame cannavaro, metzlder, ramos, helguera. promasena investicija
velea ke odlucvat megu soldado i saviola a tie pak dvata gi zedoja. i sea so? higuain, rvn, raul, saviola, soldado...
a sreden red?? ke mu go ostajme na gago i diarra.
pojke ne se ni zamaram koj ke go kupat. samo neka pocni sezonata i nie pak da si navivame
Савиола се очекува да биде презентиран во петок.Линк тукаЗа Пепе прочитав.. а за Савиола слушнав само некои шпекулации.. имате некој линк или сеуште не е официално?
RUBER ???? prv pat slusam! a inace do sega gi zedoja:
-Pepe (Porto)
-Saviola (Barca)
cestitki do mijatobitch za pepe. 20 i kusuro M toj normalen e????
i so ke nie ko gi imame cannavaro, metzlder, ramos, helguera. promasena investicija
velea ke odlucvat megu soldado i saviola a tie pak dvata gi zedoja. i sea so? higuain, rvn, raul, saviola, soldado...
a sreden red?? ke mu go ostajme na gago i diarra.
pojke ne se ni zamaram koj ke go kupat. samo neka pocni sezonata i nie pak da si navivame
Солададо не беше продаден од Реал на Осасуна или само позајмен, па сега се враќа?
Fabregas...gi otfrli spekulacite deka ke igra za real madrid