Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде започна Реал Мадрид - Рекреативо... да ја победат оваа, а после Барса да кикснат и се ке е океј :lol!:

едит: 10Минута ... Робињо ја затресе мрежата на Рекреативо по асистенцијата на бекам јеееееееееееееееееее

Рекреативо - Реал Мадрид 2-3
Robinho 0-1
Победа за Реал, и сега уште да игубит Барса. :)

ajde бе евe пак ќе се извадат :))))
2-3

хехехе тоооо! ај сеа да видиме како барса ќе одигра "за кладилница" зашто секогаш кога губат они играат уствари за кладилница не сте го знаеле тоа!?!?!? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: браво реал!!!

да бе чиста победа...нема ни Н од наместена...:pos:
2 кола у 90мин се вадад
реков ја шампинот ке се види у 90мин до тогаш само празни муабети

шокови ми праат овие реал.али добро е уште три утакмици да тепаме и шампиони сме

Ddime напиша:
да бе чиста победа...нема ни Н од наместена...:pos:
2 кола у 90мин се вадад
реков ја шампинот ке се види у 90мин до тогаш само празни муабети
па реал водеше 0-2 така да не зборите за дџабе.се опуштија и диме ако не си ја глеал утакмицата не збори

Uaaaaa svarno sme jaki.Kako be mozese da ni izramnat ke doziveev infarkt ama tuka e iskustvoto na Carlso/Abe videte Bekam kako igra be za inat.Alal da mu e.A samo kvarezma moze da go zameni.Mnogu sme blisku do titulata i za shampioni i za Pichichi za RVN.

armin06 напиша:
Uaaaaa svarno sme jaki.Kako be mozese da ni izramnat ke doziveev infarkt ama tuka e iskustvoto na Carlso/Abe videte Bekam kako igra be za inat.Alal da mu e.A samo kvarezma moze da go zameni.Mnogu sme blisku do titulata i za shampioni i za Pichichi za RVN.

абе сега се разигра Бекам... да го е*ам , цели 3год. играше за никаде, сега накрај почна да игра како што играше во Манчестер :P:

Real ke podnese ponuda za Gabriel Milito od Zaragosa

stvarno neznam zasto ce im e milito pa sega ! deckoto igra prekrasno ama nemoze na Nistelrooy da mu fati mesto ! jas mislam deka real ce napravi najdobar poteg dokolku letovo go angazira samo kaka ! toa ce im bide najdobar poteg

добро де малце се помеша али нема везе......
Габриел Милито игра во одбрана...а брат му игра напаѓач, али таму се канаваро и мецелдер.
така да мислам дека ова е само шпекулација

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom