Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Ddime напиша:
ај ај ај глупост по глупост...да те прасав кога Бекам потписа за Реал(што ке речеше, леле сега салата ке праејме)...колку пари дадоа, тоа не е мега трансфер?!?!?!
За роналдо исото кога потписа си викаше леле сега салата
За канаваро и Емерсон и капело кога дојдоа...Иван на одмор се радување леле сега све ке тепаме...

п.с Затоа не збори сам си се закопуваш
па да ти кажам со капело и емерсон и канаваро титула ќе зееме па ти сеа види

да бе...забораив скриншоти да направам кога на мсн ми збореше (на полусезона) да си оди капело, тоа и на блок го имас ставено....за емерсон да не збориме што ми викаше....за канаваро демек командант во одбраната (после утакмиците со Лион сезонава...да не збориме)

п.с и а сезоната уште не е завршена така да не се знае кој ке ја земе титулата

Ddime напиша:
да бе...забораив скриншоти да направам кога на мсн ми збореше (на полусезона) да си оди капело, тоа и на блок го имас ставено....за емерсон да не збориме што ми викаше....за канаваро демек командант во одбраната (после утакмиците со Лион сезонава...да не збориме)
па ти шо сакаше коа реал губеше ја да викам дека капело е добар.уште мислам дека не е добар али ако освои титула нема да се бунам.

има уште 4кола или 3 ... ке видиме што ке се деси до крај... сега реал со депотриво ке видиме што ке биде:salut:

Barca FANS... смирете.... имата своја тема... ако сакате нешто да кажете за Реал има тема посебна за шпанско првенство....

уште три кола има.со депортиво сарагоса и последното со мајорка

вечер очекувам победа.капело ги има сите на располагање освен салгадо и раул браво.HALA MADRID

Ajde vecer odime na pobeda ! veruvam vo real i da znaete koga ce zavrsi ovaa sezona ce ima slavenje! POZDRAV DO SITE NAVIVACI NA REAL!

dosega vo prvoto poarno igrame od depor ama ne najarno
onaj de guzman treba crven da dobie. stop pati prekina korna
a i ne znam sudijata so mu dade zolt na bekam. demek mnogu blisku stoel do igraco so go izvedvase auto.
robi ne e tolku "aktiven" denes, vazno vodime
Gago uzas e, i ne mozam da go gleam. pojma nema bateto od fudbal i ne znam kako stigna do boka. treba da nauci osnovni raboti ko podavanje itn...

3-1
devet pobedi vo poslednite deset natprevari
znaci najdobri sme
Diara bese najdobar denes, a i Bekam ne bese los
trebase nekolku crveni na depor da mu dat ama aj...

We are the champions - my friends
And we'll keep on fighting - till the end -
We are the champions -
We are the champions
No time for losers
'Cause we are the champions - of the world -
другар гаго е одличен.незнам зашто ти пречи.ќе видиш другата година.бекам ја реши цела утакмица штета што ќе си оди.

ихаааааааааааааааааааааааааааааа.... идемо дечки идемо

ayeeeeeeeee! bravo za madridjanite! znaev deka mozat da pobedat! no ne zaebaa getafe ne im izvlekoa barem neresheno na barca a imaja cela utakmica +1 igrach, a nie sekoja godina im pushtame da zemaat bodovi protiv nas! no ako real se sepak prvi!

следниот натпревар на реал е против сарагоса на гости?

DoolroX напиша:
следниот натпревар на реал е против сарагоса на гости?
да,тешко гостување али пак ке тепаме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom