Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Nikola_MKD напиша:
NAJNOVIO DRES NA REAL MADIRD za 07/08

realmadridforseij5xw0sk8.jpg
скоро исти е како што беше на Германија на светското првенство:nesum:

бтв супер е дресот, повеќе ми се допаѓа од класичниот :wink:

abe kako mozi pojke da ti se bendisva od klasicnio
tocno e deka e pomoderen, a poubav ne
mnogu crni linii mu klale, treba pobel da e

Real Madrid najbolje klub u cel svet! na Real nitu eden klub ne mu e ramen! ovaa sezona ke ja zemat titulata ,a Barcelona ke go pijat ko majmuni! REAL MADRID 4EVER!!!!!!!!!

Ja pa sakav da kupam dres od ovaa sezona ama mi bese strav da ne go smenat celosno zaso se zborese neso za BenQ deka ke se povlekuval

I jas sakam da kupam dobar dres (orginal) ama dosega ne sum videl nikade :( a inace od real si imam 3 dresa :D
PS. AKO IMA PEDERI NA SVETOT, SIGURNO TIE SE NAVAGAT VO BARCELONA.

јас сум 99% сигурен дека реал ќе ја земе титулата во шпанија а и никој не и е крив на барселона што самата киксираше можеше комотно да и биде осигурана титулата пошо имаше и 8 бода предност ама..... и можам уште од сега да ви ја честитам.
ЧЕСТИТО ТИТУЛА!

runBABYrun напиша:
јас сум 99% сигурен дека реал ќе ја земе титулата во шпанија а и никој не и е крив на барселона што самата киксираше можеше комотно да и биде осигурана титулата пошо имаше и 8 бода предност ама..... и можам уште од сега да ви ја честитам.
ЧЕСТИТО ТИТУЛА!

па барса пак нека бидат самоуверени дека реал ништо неможеа да им направат со тие 8бода предност :tv:

ова за дресот мислам дека не е точно пошо не го видов на официлајна страна на реал.обично новиот дрес го покажуваат на лето.затоа барав линк да видам

na oficijalnata strana ne mojs da najdis
takvi vesti, novi igraci koj ke kupvat gi davat na leto koj ke zavrsi sezonata za da ne se kazva po vesnici i televizija i duri ne e 100% potvrdeno ne kazvat

тоа важи за играчи а за дресот док не видам на официјална страна не верувам.ај пробај најди линк да видам од каде си прочитал

абе сигурно тоа се некој предвидувања за следната сезона дека ке имат таков дрес :)

Nikola_MKD напиша:
abe kako mozi pojke da ti se bendisva od klasicnio
tocno e deka e pomoderen, a poubav ne
mnogu crni linii mu klale, treba pobel da e

не бе брат не се црни линиите,тегет се (ваљда не ме лажат очиве) :) не е битен дресот,битна е титулата што ќе ја освои реал оваа година,за дресот здравје од јуни натаму :helou:

Nikola_MKD напиша:
e kako mozi nekoj da predvidi kako ke izgleda dreso i da go nacrta? lol

епа дресот сигурно е иштампан се е направено само се чека потврда дали ке биде тој или класичниот :afro:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom