Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Nikola_MKD напиша:
PRVI SME
neka crknat site navivaci na farsa
k..o me boli so mi ja namalvate reputacijata
nedorasnati dechinja, nemat druga rabota, se radvat so reputacija
nie si znajme deka nasio real nema da bidi ponizen od nekoj cklj klub 4-0
site znat deka edinstvena pricina so se barselona vo spanskata liga e deka nema profesionalna liga vo Andora.
cim izigraja nereseno so betis, ke go jadat od patetiko ako igrat na visente kalderon
I mene mi namalija reputacija,ama toa nekogo vistinata go boli deka barsa padna na vtoro,ajde SAMPIONI titulata e nasa.

A barsa moze da ni gleda sega samo u grb nigde pojce

Јеееееееееее се искачуват на врвот :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Реал, конечно, прв!!!
По долга, долга пауза, тимот на Реал Мадрид успеа да ја мине Барселона и да се искачи на првото место на табелата.
"Кралевите" во фантастичен натпревар на Сантијаго Бернабе го совладаа Еспањол со 4:3, додека Каталонците неочекувано "кикснаа" на свој терен против просечниот тим на Бетис (1:1).

Иако сите очекуваа Еспањол да се чува за финалето од Купот на УЕФА в среда, гостите од Барселона апсолутно доминираа во првото полувреме на Бернабе. Препуштајќи му ја иницијативата на противникот, тимот на Еспањол фантастично ги организираше против-нападите, и преку Пандиани дури трипати успеа да го матира Икер Касиљас.

Навивачите на Реал беа во шок, но Фабио Капело најде начин да ги мотивира своите фудбалери. Во првите петнаесетина минути од вториот дел "кралевите" израмнија на 3:3, а на победничкиот гол се чекаше с$ до самиот финиш. Рејес одлично го проигра во празно Хигуаин, а младиот Аргентинец без поголеми проблеми го постигна својот втор гол во дресот на "кралевите" по јануарскиот трансфер од Ривер Плата.

"Долго време бевме сконцентрирани на тоа како да ја симнеме Барселона од тронот. Сега кога се наоѓаме на врвот на табелата, треба да се погрижиме да останеме тука. Јас имам огромна доверба во мојата екипа, и знам дека ќе успееме во зацртаната цел", изјави Фабио Капело.

Во прилог на Реал му одеше и исходот од пресметката на Ноу Камп, каде Бетис на големо изненадување му украде бод на актуелниот првак.

Барса целосно ја контролираше играта и резултатот, особено по раниот погодок на Роналдињо од пенал, откако Деко беше соборен во шеснаесетникот на гостите.

Кога се очекуваше мечот да биде приведен до крај, Бразилецот Собис го замолкна Ноу Камп постигнувајќи гол во самиот финиш од петнаесетина метри откосо, по слабата интервенција на Викторд Валдес.

Ваквиот резултат сигурно уште повеќе ќе го зголеми притисокот врз тренерот Франк Рајкард, особено поради неговата одлука при резултат 1:0 во 65. минута да го извади од игра Роналдињо, и на негово место да го уфрли далеку подефанзивниот Едмилсон.

Севиља се наоѓа на само два бода негатива во однос на водечките, по триумфот од 2:1 што оваа екипа го забележа на пресметката со Рекреативо Хуелва.

"Н$ очекува финалето од Купот на УЕФА, но знаевме дека не смееме да се опуштиме. Моите фудбалери одиграа токму онака како што побарав од нив, и уште еднаш покажаа дека се фантастични професионалци", изјави тренерот Хуанде Рамос.

Селта ги загуби скоро сите шанси за опстанок откако на свој терен беше поразена од Леванте со 1:2, додека во дербито на дното Реал Сосиедад славеше со 3:1 на гостувањето во Тарагона против Гимнастик. :tv::tv:

Prvi sme daaa vistina e.Samo da ne kiksneme do kraj.Majstorot si e sekogas majstor.

немам што да кажувам да објаснувам и да раскажувам...КРАТКО И ЈАСНО

ЧЕСТИТО ТИТУЛА И НЕКА ВИ СЕ МНОЖАТ

kvesp0599pwr6.jpg

madlions450bj5.jpg

madridspain2co9.jpg

plazadecibelespalaciodepy8.jpg

untitledfy8.png

Eve kaj ke bidi preceko na shampionite.
ke bidi ludnica vo Madrid. Prvo so avtobuso ke prosetat niz Madrid i posle ovde.
Sekogas koj ke pobedi Real pred Bernabeu se palat fakeli i onakvi znajte... se zapira soobrakajo i se pej Real Madrid Ale. Isto ke bidi i tuka samo malce pojako.
znaci :zver: oj sme
ke pustam linkoj od youtube koj ke mozam

ајде и ние ке одиме таму во тие место :rofl::rofl::rofl: сега барса да кискнат со атлетико мадрид играт? или грешка сум? а реал со рекреативо? :afro:

A*1*T*E*A*M напиша:
ајде и ние ке одиме таму во тие место :rofl::rofl::rofl: сега барса да кискнат со атлетико мадрид играт? или грешка сум? а реал со рекреативо? :afro:

Добро сега да не прајме од готово вересија.Чекајте уше некое коло за да се реши се и да не се опуштаме премногу.Ама ко ке земаме мора пијанчење.

nie ke ja osvojme la liga, a navivacite na farsa neka se radvat koj ke ni ja namalvat repucatijata. hahaha
to e dechnija, so da se praj.
po nekoja godina ke mora farsa da si napraj liga vo andora, oti nema da bidat del od shpanija

eve edna pesna samo za niv so se pej na bernabeu. ova od stadion e snimeno, na slusalku poubo se slusa
[media]http://rt000ken.eresmas.net/My%20sounds/quemar.wav[/media]
stihoj:
Vente con el Real Madrid
que es lo que se lleva ahora
vente con los Ultras Sur
que vamos a Barcelona
hay que quemar el Nou Camp
con cien mil bastardos dentro
es la forma mбs barata
de acabar con tanto cerdo.

od boldiranoto pocnuva

a prevodo e: Dojdete so ultrasojte na Real
Ke ojme Vo barshitlonaaaaaa
I tamu ke mu go zapalime Nu Kamp
so site tie ko......ata vnatre
To e najdobar nachin da se otarasime od takvi p....ri

so navivaci ste vie nisto ne znajte za barshitlona. vtor pat ja osvoja liga na shampioni i sega aj za niv
jas od ko znam za fudbal navivam za Real, po cetiri sezoni bez titula uste si navivam i zasekogas ke navivam.

p.s so mislite za ovaj metzelder so potpisa za Real? jas mislam deka Kana, Ramos se poarni a mozi i Tores da igra na nivnoto mesto. Algera ne e los ama slusam ke si odi

Nikola_MKD напиша:
od ko znam za fudbal navivam za Real, po cetiri sezoni bez titula uste si navivam i zasekogas ke navivam.

p.s so mislite za ovaj metzelder so potpisa za Real? jas mislam deka Kana, Ramos se poarni a mozi i Tores da igra na nivnoto mesto. Algera ne e los ama slusam ke si odi
Takvi naviaci ima samo real, a ne onja od barshitlona nemaa vrska od navijanje,a kaka ako dojde ce bidemo najaka ekipa u spanija i evropa

Nikola_MKD напиша:
so navivaci ste vie nisto ne znajte za barshitlona. vtor pat ja osvoja liga na shampioni i sega aj za niv
jas od ko znam za fudbal navivam za Real, po cetiri sezoni bez titula uste si navivam i zasekogas ke navivam.

така е брат... јас оште 97 сум за реал... од кога почав да гледам фудбал, одма од братучед ми он се реал , реал... гледав неколку утамици(не дека се разбирав многу од фудбал) и ги засакав :afro:

abe nema sto!!! ednostavno najjaki sme! a so ova se soglasuvam sto go kaza armin treba da pocekame uste malku pa polse ce ima lumpuvanje

NAJNOVIO DRES NA REAL MADIRD za 07/08

realmadridforseij5xw0sk8.jpg

mene mi e poubav klasicino skroz bel dres, ama i ovaj ne e los.
najako e amblemceto "Best club XX century"
po 100 god ke pisi "Best club XX and XI century"

Nikola_MKD напиша:
NAJNOVIO DRES NA REAL MADIRD za 07/08

realmadridforseij5xw0sk8.jpg

mene mi e poubav klasicino skroz bel dres, ama i ovaj ne e los.
najako e amblemceto "Best club XX century"
po 100 god ke pisi "Best club XX and XI century"
Кај го прочита ова?

ne mozam da go najdam linko ama siguren sum deka toj e dreso
nemat nisto smenato, samo onie crtite so gi dodale od napred
ako go nam linko ke go pustam odma
inace Valensia go kupe shanjder od Ajax, Aleksis od Getafe i saka da go kupi Trezege i uste nekolku
mislam ke bidat najjaki vo Shpanija i Evropa v godina, najjak tim imat

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom