Робен на клупа за Силва?????? Нема шанси ни теоретскиеее, ако доат планираните робен ке мора да остане на клупа(Колку и да нејќам) али ако се повреди Силва, Робен ке биде повеке од добра замена![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Робен на клупа за Силва?????? Нема шанси ни теоретскиеее, ако доат планираните робен ке мора да остане на клупа(Колку и да нејќам) али ако се повреди Силва, Робен ке биде повеке од добра замена![]()
Хахаа, прочитај горе што напишав (колку и да не сакам) а немој да мислиш дека ако Перез го купи Силва ке го остаи на клупа:smir:
Ваљда тренерот ќе каже кој ќе биде на клупа кој не.[/quote=Madrid]
еееее и перез ттреба да се интересира само за свои работи, а не кои играч ке му текне тој да го купи

Што прајме ако А1 или некоа друга квалитетна ТВ не пренесуват??? или ќе мора по Нет или Сателитски да купуваме :nesvest:Штотуку ќе имаме квалитетен тим овие од Сител најавуват Премиер Лига да пренесуват од следната сезонаШто прајме ако А1 или некоа друга квалитетна ТВ не пренесуват??? или ќе мора по Нет или Сателитски да купуваме :nesvest:

.Најлошото е ако испадне да не ја пренесува никој:nesum:Дај боже Сител да не ја пренесуваат Примера следната сезона. Секоја телевизија која што би ја земала Примера ќе ја пренесува подобро од шупациве, нормално само да не е МТВ. Доколку би била А1, онда би било.